Thuis in Twello en Wilp

Woonlocaties in Voorst

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties

In de gemeente Voorst staan drie woonlocaties van De Passerel. Twee locaties in het dorp Twello en één locatie aan de rand van Wilp. We bieden onze bewoners op deze plekken de zorg, ondersteuning en begeleiding die zij nodig hebben. 

Voor de één is de behoefte intensief, een ander is grotendeels zelfredzaam. Wat onze locaties in Voorst bindt, is de warme, prettige sfeer. Bij ons voel je je echt thuis. We hebben voor uiteenlopende zorgbehoeftes en wensen een passende woonplek in de gemeente Voorst, Epe en Apeldoorn 

Graag laten we je op deze pagina kennismaken met onze locaties in Twello en Wilp.

Woonlocaties in Twello en Wilp
De Barnte-Perronpad De Barnte-Perronpad

Torenbosch 64
7391 CA Twello

Type: wonen Ga naar deze locatie
Van Limburg Stirumstraat Van Limburg Stirumstraat

Van Limburg Stirumstraat 28
7391 VT Twello

Type: wonen Ga naar deze locatie
De Nieuwe Loine Wonen De Nieuwe Loine Wonen

Holtweg 25
7384 BX Wilp

Type: wonen Ga naar deze locatie

Rust, ruimte en groen

Aan de rand van het dorpje Wilp vind je onze locatie De Nieuwe Loine. Bij de Nieuwe Loine kun je zowel werken als wonen. Structuur, rust en regelmaat is waar het hier om draait. Midden in het groen, bieden we hier een plek waar jij jezelf kunt zijn en de begeleiding krijgt die je nodig hebt.

Midden in Twello

Onze locaties in Twello staan middenin het dorp. Overdag gaan de bewoners van de Van Limburg Stirumstraat en De Barnte-Perronpad naar hun werk, de dagbesteding of ze volgen een opleiding. Daarnaast zijn de meeste bewoners actief met hobby, sport, beweging en ontmoeting. Op de Van Limburg Stirumstraat woon je grotendeels zelfstandig en kun je daarnaast optrekken en dingen samen doen met de andere bewoners. Aan De Barnte-Perronpad hebben we verschillende typen woningen waar bewoners zo zelfstandig mogelijk leven.

Een steuntje in de rug

Naast onze eigen woonlocaties, bieden we ook begeleiding bij mensen thuis. We zijn actief in de gehele gemeente Voorst: in Twello, Wilp, Klarenbeek, Terwolde, Voorste en de andere kernen. Op een vast moment komt onze begeleider bij je thuis en ondersteunt je met de zaken die je (nog) lastig vindt. Met de begeleiding aan huis bieden we je een steuntje in de rug, zodat jij zelfstandig kunt wonen en je eigen leven leidt.