Thuis in Epe en Oene

Woonlocaties in Epe

Gezocht: begeleiders wonen

Voor woonlocaties Sint Maartensweg en Brinklaan in Epe zoeken wij enthousiaste begeleiders die ons team komen versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? 

Solliciteer hier!

De Passerel heeft drie woonlocaties in Epe en één locatie in Oene. Onze locaties zijn kleinschalig en bieden een warm thuis. Een plek waar je veilig bent en zo zelfstandig mogelijk woont.

De vier locaties in Epe en Oene liggen allemaal in het centrum. Daar zijn we blij mee, want we vinden het belangrijk dat onze bewoners erbij horen en een eigen netwerk hebben met werk, dagbesteding, clubs of verenigingen. We hebben voor uiteenlopende zorgbehoeftes en wensen een passende woonplek in Epe, Apeldoorn en Voorst

Op deze pagina vind je een overzicht van onze woonlocaties in Epe en Oene en vertellen we je meer over wonen in de gemeente Epe.

Woonlocaties in Epe en Oene
Brinklaan Brinklaan

Brinklaan 52
8161 CZ Epe

Type: wonen Ga naar deze locatie
Sint Maartensweg Sint Maartensweg

Sint Maartensweg 2
8161 HS Epe

Type: wonen Ga naar deze locatie
De Horsten De Horsten

Vlijtweg 1
8161 CC Epe

Type: wonen Ga naar deze locatie
Keizershof Keizershof

Houtweg 12
8167 PL Oene

Type: wonen Ga naar deze locatie

Prettig samen wonen met begeleiding

Op onze locaties werken betrokken en deskundige begeleiders, die naast jou als bewoner staan. Wij nemen niet over, maar laten je zo zelfstandig als mogelijk. Samen ontdekken wat je al kunt. Vervolgens doe je zelf, wat je zelf kan. We bieden je alle ruimte en ondersteuning om te leren wat je nog niet kan én wel wilt kunnen. Samen met jou, ouders en verwanten stellen we doelen op en daar werken we aan. Wij geloven dat er altijd een mogelijkheid tot ontwikkeling is. Begeleiders en bewoners  van onze woonlocaties in Epe en Oene zorgen samen voor een veilig en prettige sfeer en zorgen samen voor onze woonlocaties. Iedereen draagt een steentje bij. Zo voelt wonen bij De Passerel als thuis.

Zelfstandig wonen met ondersteuning

Naast de vier woonlocaties in Epe en Oene, bieden we ook ondersteuning aan inwoners van de gemeente Epe die zelfstandig wonen. Soms lukt het (even) niet alleen en heb je iemand nodig die je een steuntje in de rug biedt. Onze ambulant begeleiders geven je tips en advies en ondersteunen je gewoon bij jou thuis in je eigen omgeving. We nemen het niet over, maar staan naast je. De hulp die we bieden is voor iedereen anders. Voor de één is dat hulp bij de administratie of structuur aanbrengen in het huishouden, de ander wil graag een sociaal netwerk opbouwen. We sluiten aan bij jouw vraag en behoefte. Hier kun je meer lezen over onze begeleiding thuis en in de wijk