Verhalen van ons

Persoonlijke verhalen

Op Magic Match kunnen we rekenen Op Magic Match kunnen we rekenen

Een medewerker die onverwachts ziek wordt. Iemand gaat met zwangerschapsverlof. Een collega die aan een andere uitdaging begint. Ook binnen De Passerel komen we dit tegen en hebben we te maken met de tekorten op de arbeidsmarkt. De zorg aan onze cliënten loopt echter altijd door.

Lees verder
'Je bent een volwaardig onderdeel van het team als stagiair' 'Je bent een volwaardig onderdeel van het team als stagiair'

De Passerel biedt veel verschillende vormen van zorg en begeleiding. Extra fijn als je als student nog zoekt naar waar jouw hart ligt. Want binnen De Passerel kun je op verschillende locaties ervaring opdoen.

Lees verder
'Als stagiair word je bij De Passerel gezien' 'Als stagiair word je bij De Passerel gezien'

De Passerel biedt graag plek aan zorgtalent van de toekomst. Myrthe Windt (21) loopt stage bij Vroeghulpcentrum Doggersbank. Hier vertelt ze hoe zij haar stageperiode ervaart.

Lees verder
'Het is fijn om als vrijwilliger iets voor een ander te kunnen betekenen' 'Het is fijn om als vrijwilliger iets voor een ander te kunnen betekenen'

Om de week treft een kleine groep van zeven tot acht dames elkaar bij Ontmoetingsplek ’t Vogelnest in Apeldoorn Zuid om te bloemschikken. Het is een van de vele activiteiten die in dit buurthuis georganiseerd worden. 

Lees verder
Een goede plek voor Dyon Een goede plek voor Dyon

Al zeventien jaar zijn de levens van Yvonne Hamers en haar zoon Dyon verweven met De Passerel. Met de verhuizing van Dyon naar een eigen plek als voorlopig laatste en gelukkige hoofdstuk. 

Lees verder
De droombaan van Jerri De droombaan van Jerri

Van je hobby je werk maken: Het lijkt misschien een droom. Toch worden dromen soms werkelijkheid. Daar is Jerri (28) het bewijs van. Hij omschrijft zijn werk bij het Bonami spelcomputermuseum dan ook als een droombaan. 

Lees verder