Verhalen van ons

Persoonlijke verhalen

‘De Passerel geeft mensen met een beperking een eigen verhaal’ ‘De Passerel geeft mensen met een beperking een eigen verhaal’

Ze kwam voor een weekje invalwerk, maar inmiddels is het 35 jaar later en werkt Hermien van Elst (59) nog steeds met veel plezier bij De Passerel. ‘Mijn hart ging open voor mensen met een beperking’, vertelt Hermien. Ze is nu manager Zorg en Advies en vertelt over hoe zij de afgelopen jaren beleefde.

Lees verder
Het Werkcafé. Trefpunt en springplank Het Werkcafé. Trefpunt en springplank

Inmiddels is Het Werkcafé op het kantoor van De Passerel aan het Jean Monnetpark een begrip. Het team cliënten onder leiding van Wilco de Haas verzorgt hier dagelijks een verse lunch in een sfeervolle ruimte op de begane grond. Daarnaast doet het team allerlei klussen in en om het gebouw.

Lees verder
Vrijwilligerswerk is zo belangrijk Vrijwilligerswerk is zo belangrijk

‘Zelf heb ik jarenlang in de zorg gewerkt, vertelt Regina Riesebos-Schoonheyt, ‘en deed naast mijn betaalde baan ook vrijwilligerswerk. Via een re-integratietraject ben ik in contact gekomen met De Passerel.

Lees verder
Werken vanuit het hart Werken vanuit het hart

Petra van Dijk is sinds 1 augustus in dienst van De Passerel. Als manager zorg heeft zij de locaties Bloemenhof, Boterbloem, Vuursteen en de Ontmoetingsplekken onder haar hoede. In gesprek over een lang gekoesterde wens, doorzettingsvermogen en het gevoel eindelijk op je plek te zijn.

Lees verder
Op Magic Match kunnen we rekenen Op Magic Match kunnen we rekenen

Een medewerker die onverwachts ziek wordt. Iemand gaat met zwangerschapsverlof. Een collega die aan een andere uitdaging begint. Ook binnen De Passerel komen we dit tegen en hebben we te maken met de tekorten op de arbeidsmarkt. De zorg aan onze cliënten loopt echter altijd door.

Lees verder
'Je bent een volwaardig onderdeel van het team als stagiair' 'Je bent een volwaardig onderdeel van het team als stagiair'

De Passerel biedt veel verschillende vormen van zorg en begeleiding. Extra fijn als je als student nog zoekt naar waar jouw hart ligt. Want binnen De Passerel kun je op verschillende locaties ervaring opdoen.

Lees verder
Meer berichten tonen