Goed om te weten

Burgemeester Jorritsma-Verkade: ‘Ik vind het altijd erg mooi om mee te doen met NLdoet. We zijn hier zeer hartelijk ontvangen en hebben een rondleiding door de woning gekregen. Je komt in gesprek met elkaar en hoort wat bewoners hier bezighoudt. Dat alleen al is erg waardevol.’ ‘Maar nu gaan we weer aan de slag, hoor’, grapt wethouder Wormskamp.

Bij onze woning aan de Sint Maartensweg in Epe meldde inwoonster Ineke Dornebos zich naar aanleiding van onze oproep op NLdoet. Zij ging ’s ochtends met bewoonster Gerda een mooie fietstocht maken door het dorp. De tocht werd afgesloten met een kop koffie en een koek. Ineke: ‘Ik vind het leuk en belangrijk om als vrijwilliger iets te kunnen doen. Omdat ik zelf graag fiets, sprak deze activiteit me erg aan.’ Ook Gerda geniet zichtbaar van de ochtend: ‘Eerst vond ik het wel even spannend, want ik kende Ineke niet. Maar we hebben heerlijk gefietst en onderweg heel gezellig met elkaar gekletst.’

Ben jij of ken jij iemand die zich ook vrijwilliger wil inzetten voor De Passerel? Bekijk dan de website eens: https://de-passerel.nl/vrijwilligers. Je kunt ook altijd contact opnemen met Inge van Welbergen, onze vrijwilligerscoördinator, als je graag meer wilt weten. Inge is bereikbaar via 06 – 52 56 06 67 en inge.vanwelbergen@de-passerel.