Goed om te weten

Ook bij Het Slath

De laatste uitbreidingen waren begin juni. Sindsdien staan we onder andere ook bij Het Slath. Daar stonden de bewoners en mensen uit de buurt ons al op te wachten toen we voor het eerst kwamen aanrijden. Sigrid (werkzaam bij De Buurtwinkel en woonachtig bij Het Slath) maakt al geruime tijd iedere maand de flyer met aanbiedingen en was zo enthousiast over de komst van De Ventwagen bij Het Slath dat ze de flyer ook in de buurt heeft rondgebracht. 

Het succes van De Ventwagen

Het concept van De Ventwagen is als volgt: cliënten van De Passerel gaan, samen met een vrijwilliger, de wijk in en verkopen verse en lokale producten. Ook uit eigen bakkerij. Het voornaamste doel van De Ventwagen is echter ontmoeting en verbinding. Ontmoeting is voor iedereen belangrijk. Iedereen moet mee kunnen doen in de samenleving. Onze cliënten verkopen producten op locatie en hebben hierdoor nadrukkelijk contact met mensen in diverse wijken in de gemeente Epe. Buurtbewoners kunnen elkaar ontmoeten bij De Ventwagen en een gratis kop koffie of thee drinken. Ook sluiten verschillende maatschappelijke organisaties regelmatig aan om in gesprek te komen met inwoners.

Voor de cliënten van De Buurtwinkel is De Ventwagen een mooie uitbreiding in . Goede zorg en ondersteuning is gericht op de mogelijkheden en wensen van onze cliënten. Wij geloven dat er altijd mogelijkheid tot ontwikkeling is. Stap voor stap. Cliënt Eline vertelt hier haar verhaal in het Kwaliteitsrapport 2022. 

Benieuwd?

Kom gerust een kijkje nemen en drink een kop koffie met ons. Hier vind je ons in de gemeente Epe:

Dinsdag: Epe

10.00-10.45 uur - Hoek Scheperstraat/ Kapelstraat

11.00-11.45 uur - Ingang Praathuis | De Klaarbeek

Woensdag: Vaassen

10.00-10.45 uur - Triton, Jasmijnstraat 36

11.00-11.45 uur - Hoofdingang De Speulbrink

Donderdag: Epe

10.00-10.45 uur - Hoofdingang Boskamp

11.00-11.45 uur - Achterzijde Kuipersheem

Vrijdag: Oene en Epe

10.00-10.45 uur - Houtweg 3A in Oene (tegenover Ter Weele)

11.00-11.45 uur - Hoofdingang Het Slath