Goed om te weten

Op zoek naar een inspirerende baan in de zorg? Overweeg je werken in de gehandicaptenzorg of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Maak dan kennis met De Passerel tijdens het Shop Your Job evenement op donderdag 18 april, van 13.30 tot 17.00 uur bij Go Ahead Eagles in Deventer.

Shop Your Job 2024, een initiatief van WGV zorg en welzijn in samenwerking met Gemeente Deventer en diverse zorginstellingen uit de Stedendriehoek, biedt je de unieke kans om de veelzijdige carrièremogelijkheden binnen de gehandicaptenzorg te ontdekken. De Passerel, als een van de deelnemende organisaties, is enthousiast om jou alles te vertellen over de betekenisvolle carrières die wij bieden.

De Passerel
Bij De Passerel zijn we gedreven door de passie om zorg en ondersteuning te bieden aan mensen met een beperking. We bieden een scala aan mogelijkheden, van directe zorgfuncties tot ondersteunende rollen, allen met het doel om een verschil te maken in de levens van onze cliënten.

> Bekijk de actuele vacatures

Bij De Passerel zijn we trots op onze kleinschalige en persoonlijke benadering. Onze medewerkers kiezen voor De Passerel omdat ze zich gewaardeerd voelen, niet alleen als werknemers maar ook als individuen. De unieke doelgroep waarvoor wij zorgen, biedt onze medewerkers voldoening en een gevoel van verbinding. We bieden onze teams niet alleen de ruimte voor inspraak en autonomie in hun werk, maar ook het vertrouwen om initiatieven te nemen die echt het verschil maken.

We nodigen je uit om te komen werken bij De Passerel. Ontdek bij Shop Your Job 2024 hoe een carrière bij De Passerel je passie voor zorg en een persoonlijke voldoening kan bieden. Bezoek ons en laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers en de mogelijkheden die we bieden om een verschil te maken in het leven van anderen.

Wat kun je verwachten?

Informatie over werken in de gehandicaptenzorg: Ontdek de diversiteit aan functies en hoe je een impact kunt maken binnen onze organisatie.

  • CV-check en sollicitatietips: Diverse recruiters staan klaar om je CV te beoordelen en waardevolle tips te geven om je sollicitatie te versterken.
  • Netwerkmogelijkheden: Dit is jouw kans om te netwerken met zorgprofessionals en meer te leren over de cultuur en waarden van De Passerel.

We nodigen je uit om vanaf 13.30 uur met ons mee te doen in de Sportunity lounge van Go Ahead Eagles. Ontmoet ons bij de stands, laat je informeren over de mogelijkheden die wij bieden en bespreek eventuele meeloopdagen en/of sollicitatiegesprekken.

Voor meer informatie over het evenement en de deelnemende zorgorganisaties, bezoek shopyourjob.nl. We kijken ernaar uit je te ontmoeten en samen te verkennen hoe werken bij De Passerel jouw passie voor zorg kan vervullen!

> Op zoek naar vakantiewerk? Klik hier!