Goed om te weten

Een nieuw koekje gebakken met 'vergheten graenen'. Een mix van drie bijzondere oude granen: rotkorn, emmer en khorasan. Thaïs, Erik en Henk zijn er heel trots op. 'Het is een lekker koekje met liefde gemaakt', roept het drietal bijna tegelijk. Ook bakker Mark is trots op het koekje en het proces er naartoe. 'De smaak is door de vergheten graenen mix echt bijzonder. Het geeft het koekje een beetje een getoaste, nootachtige smaak. Thaïs, Erik en Henk hebben de eerste keer alles samen nauwkeurig afgewogen, het deeg gemaakt, uitgerold, de koekjes gesneden en gebakken. We denken dat dit nieuwe koekje weer een succesvol koekje van De Buurtwinkel gaat worden'.

De bakkers wilden nog wel even poseren in de broodhoek met het nieuwe koekje. Moeilijk om vanaf te blijven. 'Alleen die naam', grapt Mark, 'die vergheet ik nog wel eens!'.

Benieuwd naar ons nieuwe koekje? Te koop in De Buurtwinkel, in het Werkcafé in Apeldoorn en de hele maand februari nemen we het koekje mee als aanbieding in onze Ventwagen.