Goed om te weten

Actueel

Filter op datum
Filter resetten
Nieuwste Passages uitgekomen

Het nieuwste nummer van Passages, het eigen magazine van De Passerel, is uitgekomen! In dit nummer gaan we in op de uitdagingen die de krapte op de arbeidsmarkt betekenen en de manier waarop we daarmee omgaan. Daarnaast biedt deze Passages een handig overzicht van alle vormen van zorgverlening die De Passerel biedt. Je leest Passages ook online.

Lees verder
Propak aan de slag voor Wit of Rood

Propak, een werklocatie van De Passerel, draagt voortaan zorg voor het verpakken van alle bestellingen van de Apeldoornse wijnleverancier Wit of Rood. Op maandag 14 november tekenden bestuurder Aukina de Bruin van De Passerel en Hans Brand van Wit of Rood hiervoor een overeenkomst. ‘We zijn erg tevreden met het werk dat Propak voor ons verricht’, licht Hans Brand toe, ‘en we zijn blij dat we onze samenwerking voor langere tijd gaan voortzetten. We proosten op een mooie toekomst samen.’

Lees verder
Gesolliciteerd en nog geen reactie?

Heb jij bij ons gesolliciteerd maar nog geen reactie ontvangen?

We hebben wat technische uitdagingen met onze nieuwe website. Niet alle digitale sollicitaties zijn door onze collega's ontvangen. Heb jij gesolliciteerd tussen nu en 15 oktober en nog geen reactie van ons ontvangen? Stuur dan een mail en je CV naar Personeelenopleidingen@de-passerel.nl en je hoort van ons!

Lees verder
Nieuwe ontwikkelingsgerichte zorggroep bij Aventurijn

Bij onze locatie Aventurijn aan Kanaal-Noord bieden wij opvang in een nieuwe ontwikkelingsgerichte zorggroep: Toermalijn. Deze groep is er voor kinderen van 5 t/m 12 jaar op schooldagen van 8.30 tot 14.00 uur. De kinderen zijn zowel mobiel als rolstoel gebonden, zijn op school uitgevallen of nog niet op school geweest. 

Lees verder
Herken jij hoe intensief het ouderschap kan zijn?

We zoeken woonbegeleiders die herkennen hoe intensief het ouderschap kan zijn. Die uitdaging zien in goede, persoonlijke begeleiding. Je speelt een rol in het dagelijks leven van onze cliënten.

Lees verder
Meer berichten tonen