Samen in een vertrouwde omgeving

Woonlocatie Orden

Woonlocatie Orden Informatie voor verwanten/verwijzers

Ordenplein 56
7312 NL Apeldoorn

Terug Terug

Welkom bij Woonlocatie Orden van De Passerel! Je vindt onze woongroep aan het Ordenplein in Apeldoorn. Ons gebouw is nieuw en modern. En het is gelegen boven het winkelcentrum. We hebben alles dus mooi dicht in onze buurt. Het fijne is dat je hier op verschillende manieren kunt wonen. Zo zelfstandig mogelijk of zo veel mogelijk binnen de groep. Net wat bij jou past.

Je eigen plek, maar niet alleen

Woonlocatie Orden heeft 24 appartementen. De appartementen hebben een eigen inpandige voordeur met brievenbus en sleutel. Je richt zelf je appartement in. Elk appartement heeft een woonkamer, een keukenblok, een aparte slaapkamer en badkamer met douche en toilet. Bezoek is altijd welkom. In overleg met de begeleider kan ook iemand blijven logeren bij je.

Je kunt zelf koken en eten, maar er ook voor kiezen om te koken en te eten met de groep. We hebben een grote keuken en gezellige eetruimte waar we met elkaar samen komen. Om te eten en te drinken, maar ook voor een praatje en om samen een spelletje te doen. Een deel van de bewoners neemt deel aan een meer groepsgericht programma. Een ander deel van de bewoners woont hier meer op zichzelf.

Onze woongroep is gelegen op de bovenverdieping van het winkelcentrum. Het is overdag best levendig dus. Je vindt er veel winkels en je kunt eten bestellen en afhalen. Ook de huisarts, apotheek en fysiotherapeut zijn om de hoek. Aan de overkant van de grote weg ligt Sportpark Ordenbos. Hier kun je heerlijk wandelen en fietsen. Ook vind je er veel verschillende sportclubs. Hou je van bewegen? Dan ben je hier aan het goede adres.

Bij Woonlocatie Orden is alles prima in orde

We staan er op dat je bij Woonlocatie Orden de begeleiding krijgt die bij je past. Of je nu meer met de groep of juist meer zelfstandig wilt leven. We kijken met jou en je familie naar een passende ondersteuning. Wat zou je graag willen en kunnen? Wat kun je al wel zelf en waar kun je nog wel wat hulp bij gebruiken?

Er is 24 uur per dag een begeleider op de locatie aanwezig. Mede daarom kunnen we je altijd de begeleiding bieden die jij nodig hebt. Ook in de avond of nacht is er altijd iemand bij wie je aan kunt kloppen. Dat is toch een veilig idee?

We vinden het belangrijk dat we hier allemaal met plezier kunnen wonen. De bewoners organiseren zelf regelmatig een gezamenlijke activiteit en ook gaan we eens per week een stuk wandelen met elkaar. Er is regelmatig een bewonersoverleg. Dan maken we met elkaar afspraken over hoe we omgaan met elkaar en met ons gebouw. Alhoewel we allemaal verschillend zijn, vormen we toch een hechte, warme groep. Een mooi modern gebouw, ruime appartementen, winkels én groen om de hoek. Ja, bij Woonlocatie Orden is alles prima in orde!