Samen in een vertrouwde omgeving

Victoria Boys

Victoria Boys Informatie voor verwanten/verwijzers

Berghuizerweg 153
7312 SN Apeldoorn

Terug Terug

Van harte welkom bij Victoria Boys van De Passerel. Victoria Boys is een voetbalclub uit Apeldoorn. En een werkplek van De Passerel. Hou jij van lekker buiten zijn? Vind je het leuk om met je handen te werken? Of heb je iets met sport en bewegen? Dan is een plek bij Victoria Boys echt iets voor jou. Je leest er hier meer over.

Van alles te doen 

Er is van alles te doen op dit terrein. We onderhouden de velden. Maaien het gras. Borstelen het kunstgras. We houden het terrein netjes. Maken de kleedkamers schoon. We zorgen voor schone shirts, broeken en sokken. Je kunt ook helpen in de kantine. Met bestellen en de voorraad. Wist je dat we ook een werkplaats hebben? Daar kun je werken met hout. Voor de open haard. Of om er iets van te maken. Een tuinbank of een huisje voor een egel bijvoorbeeld. Ook binnen kun je aan de slag. Daar maken we bijvoorbeeld beugels voor zonnepanelen. We hebben hier aandacht voor gezond leven. Je kunt eens per week meedoen aan sport. En we koken en eten hier een paar keer per week samen lekker en gezond.

Wat komt er veel kijken bij een voetbalclub! Daar kun je bij Victoria Boys alles over leren. We kijken samen eerst wat bij jou past. Onderhoud of schoonmaak. De kantine of werken met hout. Of misschien wel veel verschillende dingen. We doen dat met een mooi team. Ook met vrijwilligers en leden van de club. We helpen elkaar en met plezier.

Scoren doen we samen!

Er is veel te doen. Dat lees je al. We beginnen daarom altijd met een tijdje proefdraaien. Zo ontdek jij wat je leuk vindt. En waar je goed in bent. Zit je op het speciaal onderwijs en zoek je een stage? Kom ook dan gerust eens langs. We ontdekken graag samen met jou alle mogelijkheden.