Samen in een vertrouwde omgeving

Twerk

Twerk Informatie voor verwanten/verwijzers

Radeweg 10c
8171 MD Vaassen

Terug Terug

Op het industrieterrein Eekterveld in Vaassen staat het gebouw van Werkgroep Twerk. Hier voeren onze medewerkers opdrachten uit voor bedrijven uit de buurt. Welkom bij Twerk!

Vind jij het leuk om met je handen te werken? Om onderdeel te zijn van een enthousiast team? Een team dat bekend staat om de goede kwaliteit van het werk? Dan is werken bij ons misschien wel iets voor jou.

Een dag bij Twerk

Bij Twerk bestaat het werk vooral uit verpakken en monteren. In ons pand hebben we meerdere werkplekken met verschillende werkzaamheden. Zo kan het zijn dat we allemaal aan het werk zijn met iets anders. Het ene team maakt onderdelen voor zonnepanelen en pakt deze in. Het andere team vouwt dozen voor klanten of pakt producten bij elkaar en maakt daar setjes van. Ook hebben we een groepje specialisten die kabels last.

Bij MaaTwerk slaan we materialen van bedrijven, waarmee we samenwerken, op in ons distributiecentrum. Ook verzamelen we hier alle producten die klaar zijn om weer terug te gaan naar onze opdrachtgevers. Met onze bedrijfswagen brengen we die producten dan naar deze opdrachtgevers. Of we brengen werk naar andere locaties in de buurt. Dat doen we bijvoorbeeld naar onze collega's van Propak, maar ook naar andere bedrijven.

Aan het werk bij ons

Het is belangrijk dat ons werk klopt. Dat het afgesproken aantal schroefjes in een zakje zit, dat de sticker op de juiste plek is geplaatst. We willen elke dag laten zien dat klanten op ons kunnen rekenen. We zeggen niet voor niets 'We doen het zoals u het wilt... en zelfs beter’!

Onze begeleiders zorgen ervoor dat jij je werk goed kunt doen. Is iets lastiger voor je? Dan kijken wij hoe we dat voor je kunnen oplossen. Hier hebben we veel ervaring in! Ook je collega's komen regelmatig met tips voor aanpassingen, die ons werk verbeteren.

Twerk is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.

Buurtpunt

Een Buurtpunt is een locatie in de gemeente Epe waar je als inwoner (gratis) terecht kan voor ontmoeting, activiteiten en werkervaringsplekken. Twerk is ook een Buurtpunt. Iedereen is welkom bij ons. Wel vragen we je om bij aanmelding in een intakegesprek te vertellen wat Twerk voor je kan betekenen. Je bent altijd welkom voor een kopje koffie om een kijkje te nemen. 

Onze hal beneden is rolstoeltoegankelijk en we hebben een invalidentoilet.