Samen in een vertrouwde omgeving

't Vogelnest

't Vogelnest

Spreeuwenweg 1a
7331 GV Apeldoorn

Terug Terug

Van harte welkom bij ’t Vogelnest! Deze Ontmoetingsplek vind je in Apeldoorn Zuid in het Vogelkwartier. Je kunt hier op alle doordeweekse dagen deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. De Passerel organiseert die, maar veel activiteiten zijn ook door bewoners zelf bedacht. We helpen elkaar daarbij graag. Onze deur staat natuurlijk ook open als je gewoon even zin hebt in een praatje, een kop koffie, wilt komen eten of rondloopt met een vraag en niet precies weet wie je daarbij helpen kan.

Een eeuwlang ontmoeting

’t Vogelnest is al bijna honderd jaar het kloppend hart van het Vogelkwartier in Apeldoorn Zuid. Hier ontmoeten inwoners elkaar en vieren we bijzondere gebeurtenissen samen. Veel activiteiten zijn door bewoners en verschillende groepen zelf opgezet, zoals een schaakclub, koor of de biljartclub. Daarnaast zijn er dagelijks activiteiten die door De Passerel worden begeleid, zoals het samen eten en koken en bloemschikken. Ben je al cliënt van De Passerel, omdat je bij ons woont, werkt, dagbesteding of begeleiding thuis krijgt? Dan is ’t Vogelnest er voor jou. Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je gewoon even zin hebt aan een praatje, een luisterend oor, een kop koffie of thee. We zijn hier echt in verbinding met elkaar.

Dat het leven niet altijd makkelijk is, zullen veel mensen herkennen. Gelukkig staan de overheid, vele organisaties en mensen voor je klaar om je in dat geval te helpen. Maar waar moet je beginnen? Bij ’t Vogelnest helpen we je graag op weg. Hulp nodig bij het invullen van formulieren? Weten waar je recht op hebt? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of beter in contact staan met buren, vrienden en familie? Iets nieuws leren? Gezonder leven? Met al die vragen en heel veel meer ben je ook van harte welkom bij ’t Vogelnest. We helpen je graag en brengen je ook in contact met andere instellingen. Onze deur staat altijd open en geen vraag is gek. We werken nauw samen met andere organisaties op het gebied van zorg en welzijn. Door gebruik te maken van elkaars deskundigheid kunnen we bezoekers van ’t Vogelnest in bijna elke situatie vooruit helpen.

Dé ontmoetingsplek in Het Vogelkwartier

‘t Vogelnest is dé plek in de Het Vogelkwartier in Apeldoorn Zuid voor ontmoeting en contact. Veel activiteiten zijn afgestemd op de initiatieven uit de buurt en ons gebouw wordt door veel verschillende groepen gebruikt. Wij zijn onderdeel van het initiatief Ontmoet Elkaar in Apeldoorn. Voor het actuele weekprogramma aan activiteiten bij ‘t Vogelnest klik je hier.