Samen in een vertrouwde omgeving

Mode & co Epe

Mode & co Epe Informatie voor verwanten/verwijzers

Hoofdstraat 27
8162 AA Epe

Terug Terug

In het centrum van Epe vind je onze winkel Mode & co. We zijn een kledingbank, tweedehands kleding- en cadeauwinkel. Ben je creatief? Vind je mode leuk? Geniet je van contact met mensen? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Welkom bij Mode & co Epe.

Iedereen hoort erbij

In onze winkel vind je cadeautjes, woonaccessoires en kleding. Veel kleding. De meeste kleding in onze winkel hebben we gekregen. Na het uitzoeken van de kleding, bieden we dit aan in onze winkel. Vanuit De Passerel vinden we het belangrijk dat iedereen erbij hoort. Dat geldt voor jou als medewerker van Mode & co, maar ook voor de inwoners van Epe. Speciaal voor mensen met een kleine beurs hebben we een kledingbank met kleding voor iedere leeftijd. Iedere drie maanden mogen zij per gezinslid tien kledingstukken uitzoeken. Voor inwoners die ruimer bij kas zitten en duurzaamheid belangrijk vinden, verkopen we tweedehands kleding.

Het aanbod zelfgemaakte en duurzame cadeautjes en woonaccessoires verandert regelmatig. We haken in op trends, werken soms in opdracht van organisaties en passen ons aanbod aan op feestdagen en andere gebeurtenissen in het jaar. Denk bijvoorbeeld aan cadeautjes als bedankje voor juffen en meesters, Kerst, Pasen of Moederdag. Sommige van onze producten worden ook verkocht bij De Buurtwinkel en in de Boerderijwinkel. We delen ons pand met de Was & Strijk van Koppel-Swoe en boven onze winkel zit onze woonlocatie 'De Horsten'.

Werken bij ons

Bij Mode & co Epe leer je alles over handwerken en hoe je het beste met bepaalde stoffen omgaat. Ook leer je hoe je klanten het best kunt benaderen. Kleding die bij ons wordt gebracht sorteer je. Als je creatief bent, dan is het mogelijk om zelf mooie spullen te maken. Als je dat leuk vindt, werk je ook in de winkel. We richten de winkel in en zorgen dat alles mooi aangeboden wordt. Als klanten bij ons in de winkel komen, dan help je ze met kleding uitzoeken. We willen graag dat mensen blij en met een glimlach de winkel uitgaan. Vind je wassen en strijken leuk? Voor een aantal locaties van De Passerel doen we dat. Ook daar kun je aan meewerken.

Ons team bestaat uit cliënten, vrijwilligers, stagiairs en professionele begeleiders van De Passerel. Lijkt jou het leuk om creatief bezig te zijn en met kleding te werken? Word jij vrolijk als een klant tevreden de winkel uitgaat en blij is met zijn of haar kleding of cadeau? Dan is Mode & co geknipt voor jou! Loop gerust de winkel in als je wilt werken of stagelopen bij Mode & co. 

Mode & co ook Buurtpunt

In de gemeente Epe zijn verschillende Buurtpunten. Dat zijn locaties waar je mensen kunt ontmoeten en activiteiten kunt ondernemen, zonder dat je je bij het Wmo-loket van de gemeente hoeft te melden. Ook Mode & co is een Buurtpunt in de gemeente Epe. Vind je werken met stoffen leuk? Ben je creatief? Dan is Mode & co een gezellige plek om (een deel van) je dag te besteden. Je kunt samen met onze cliënten aan de slag. Maar je kunt ook je eigen hobbymaterialen meenemen en met een lekker kopje koffie of thee bij ons knutselen.

Loop gerust eens binnen om een kijkje te nemen of bel ons voor een afspraak. We vertellen je graag meer over Mode & co.