Samen in een vertrouwde omgeving

Mode & co Apeldoorn

Mode & co Apeldoorn Informatie voor verwanten/verwijzers

Helmbloem 9
7322 TA Apeldoorn

Terug Terug

Mode & Co stopt

Per 1 oktober 2023 gaat de Passerel een samenwerking aan met kringloopwinkel Rataplan in Apeldoorn. Hier gaat de kledingbank naar toe. Daarmee is de kledingbank een onderdeel van een regulier bedrijf. Medewerkers van Mode & Co zullen daar de cliënten begeleiden. De creatieve poot en het naaiatelier van Mode & Co, waar de eigen artikelen worden gemaakt, gaat naar de locatie Het Atelier aan de Roggestraat in Apeldoorn. Mode & Co Apeldoorn

Nieuwe werkplek
Voor alle cliënten die nu werken bij Mode & Co betekent het een verandering van werkplek. En dat is natuurlijk best spannend. Iedereen heeft de nieuwe locaties bezocht en maakt een eigen keuze waar hij of zij straks gaat werken. Wij zijn blij met de nieuwe mogelijkheden en kansen die wij zo kunnen bieden. Goed om te weten dat er bij Rataplan en het Atelier nog werkplekken beschikbaar zijn voor cliënten die op zoek zijn naar werk.

Uitverkoop
Voor wij gaan sluiten is het tijd om op te ruimen. Daarom is er van 4 – 29 september een uitverkoop van kleding en speelgoed. In die periode is de bekende stempelkaart te koop voor € 10,00, hier kunnen bezoekers 7 kledingstukken uitzoeken. Het aantal stempelkaarten is onbeperkt. Al het speelgoed is in deze periode ook in de aanbieding. Alles voor 50%.

Geen inname meer
Met ingang van heden worden er bij Mode & Co geen kleding en speelgoed meer in ontvangst genomen. Daarvoor kan iedereen nu terecht bij Rataplan aan Kanaal Zuid 78. Graag bedanken wij iedereen die de afgelopen jaren kleding en speelgoed bij ons heeft gebracht. Atelier.
Voor de mooiste kunstwerken van keramiek en textiel bent je natuurlijk welkom bij Het Atelier, Roggestraat 33 in Apeldoorn. Van maandag t/m vrijdag tussen 09.00-16.00 uur staan de deuren voor je open. 

Openingstijden
Mode & Co sluit op vrijdag 29 september definitief haar deuren. Tot die tijd kun je er tijdens openingstijden terecht.  

Maandag – 11.00 tot 15.30 uur
Dinsdag – 11.00 tot 15.30 uur
Woensdag – 11.00 tot 15.30 uur
Donderdag – 11.00 tot 15.30 uur
Vrijdag – 11.00 tot 12.00 uur
Zaterdag & zondag - gesloten

Wij hopen jullie weer te ontmoeten bij Rataplan of het Atelier! 

Team Mode & Co Apeldoorn