Samen in een vertrouwde omgeving

Mode & co Apeldoorn

Mode & co Apeldoorn

Helmbloem 9
7323 XA Apeldoorn

Informatie voor verwanten/verwijzers Terug Terug

Van harte welkom bij Mode & Co in Apeldoorn van De Passerel. Bij ons zijn we elke dag bezig met mode, kleding en speelgoed. Heb jij gevoel voor mode? Ben je handig met naald en draad? Vind jij het leuk om andere te helpen in de winkel? Dan is Mode & Co in Apeldoorn echt iets voor jou. Je leest er hier meer over.

Kleding, textiel en heel veel meer...

Mode & Co is bijzonder. We doen veel verschillende dingen. Denk aan:

  • Kledingbank – Mensen brengen tweedehands kleding naar ons toe. Wij zoeken dat uit. We verkopen de kleding in de winkel. Aan mensen die op zoek zijn naar mooie, tweedehands kleding. Of aan mensen die minder te besteden hebben.
  • Speelgoedbank – Ook kunnen mensen met een kleine beurs speelgoed bij ons kopen voor weinig geld. Wij zamelen speelgoed in, zoeken het uit en kijken of het compleet is.
  • Winkel – In de winkel verkopen we ook mooie kleding en hippe spullen.

Je kunt bij ons alles leren over kleding. Hoe maak je het. Hoe repareer je het. En hoe zorg je dat het lang meegaat. Je kunt bij ons ook alles leren over het werken in de winkel. Hoe help je klanten? Hoe richten we de winkel mooi in? Hoe zorgen we ervoor dat iedereen met een blij gezicht uit de winkel komt? En dat we met ons team een fijne dag beleven?

Je leert bij ons echt een vak. Kleding maken en herstellen is vakwerk. Je kunt ook je eigen ideeën kwijt. Door zelf spullen te bedenken en te maken. Onze coupeuse helpt je daarbij. Als je houdt van mensen helpen, dan is de winkel echt iets voor jou. Je leert bij Mode & Co alles daarover. Het is bij Mode & Co vaak gezellig. Met elkaar en met de klanten maken we er elke dag iets moois van!

Samen maken we mensen blij met mooie spullen

Heb jij gevoel voor mode? Zin om iets te doen met je handen? Mensen te helpen met het uitzoeken van kleding en speelgoed? We maken graag kennis met je! Samen kijken we wat we je kunnen bieden. Ook voor stages en vrijwilligers is een plekje.

Openingstijden winkel

Maandag – 11.00 tot 15.30 uur

Dinsdag – 11.00 tot 15.30 uur

Woensdag – 11.00 tot 15.30 uur

Donderdag – 11.00 tot 15.30 uur

Vrijdag – 11.00 tot 12.00 uur

Zaterdag & zondag - gesloten