Samen in een vertrouwde omgeving

Het Atelier

Het Atelier Informatie voor verwanten/verwijzers

Roggestraat 33
7311 CA Apeldoorn

Terug Terug

Van harte welkom bij Het Atelier van De Passerel. Hier maken we mooie beelden, schalen, kussens en nog veel meer. Ben jij creatief? Vind jij het leuk om met je handen te werken? Maak jij graag een ander blij met jouw werk? Dan is Het Atelier echt iets voor jou. Je vindt ons aan de Roggestraat 33 in het centrum van Apeldoorn. Je leest er hier meer over.

Maken en verkopen

Bij Het Atelier van De Passerel maken we bijzondere producten. Kunstwerken die jij bedenkt en zelf maakt van wol, stof en keramiek. Denk aan dieren van keramiek, slingers, vazen en schorten. Al die mooie producten verkopen we. In onze eigen winkel en via een webshop. Ook staan we soms met een kraam op beurzen en markten. Heel veel mensen weten ons te vinden. En ze worden altijd erg blij van de mooie artikelen die wij maken.

Iedereen heeft een talent. Ook al weet je dat nu nog niet. Bij Het Atelier ontdekken we samen wat jouw talent is. Je kunt veel uitproberen. Maar soms weet je al heel goed wat je kunt en wilt. Voor iedereen is een plek. Je krijgt begeleiding bij het bedenken en leren maken van producten. Je werkt samen als je dat wilt. En je helpt anderen op weg als je ergens goed in bent. Ook in de winkel kun je helpen. Je kunt daarvoor bij ons een training op maat volgen om het te leren.

Leer je talenten ontdekken bij Het Atelier

Ben jij klaar om creatief aan de slag te gaan? Ben jij benieuwd naar je talenten? Wil jij de kunstenaar in jezelf ontdekken? Of ben je op zoek naar een stage? Bel, mail of kom langs. We leren jou graag kennen.