Samen in een vertrouwde omgeving

De Nieuwe Loine Dagbesteding

De Nieuwe Loine Dagbesteding Informatie voor verwanten/verwijzers

Holtweg 25
7384 BX Wilp

Terug Terug

De Nieuwe Loine is een bijzondere plek. Want bij ons kun je wonen in de woonvorm. Daarover lees je hier meer. En werken en leren op de boerderij. Bewoners van De Nieuwe Loine doen dat. Maar ook mensen die ergens anders wonen. 

Rustig bezig: binnen en buiten

Op de boerderij is altijd wat te doen. Je verzorgt de dieren. Onderhoudt de tuinen en terreinen. Je maait gras en snoeit de heggen. Soms doen we dat ook op andere plekken van De Passerel. In onze boomgaard pluk je vruchten en raapt noten. Helpt mee met het maken van onze eigen jams, sappen, pasta en honig. We verkopen deze Stoere Streken-producten zelf. Je kunt hout bewerken of tekenen. Er wordt samen gekookt en gebakken.

De Nieuwe Loine is een rustige en veilige plek. Onze boerderij ligt aan de rand van Wilp. Mooi in het groen. Je kunt veel verschillende dingen doen en proberen. De begeleiders helpen je daarmee. Dat doen we alleen met jou of in een klein groepje. Samen komen we er achter wat echt bij jou past. Dat is voor iedereen anders. Daarom is het zo fijn dat je van alles kunt doen. Zo ontdek je wat je leuk vindt. En waar je goed in bent.

Veel leren in een rustige omgeving

De Nieuwe Loine is een rustige, veilige plek. Mooi in het groen en dichtbij de natuur. Hier kun je jouw talenten leren ontdekken. Op een manier die bij jou past. In een rustige omgeving en op je eigen tempo. Benieuwd of je hier ook op je plek bent? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.