Samen in een vertrouwde omgeving

De Kruidentuin

De Kruidentuin Informatie voor verwanten/verwijzers

Lenteklokje 3
7392 AJ Twello

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties
Terug Terug

Van harte welkom bij De Kruidentuin van De Passerel. We zijn een groencentrum en meer. Naast de kwekerij hebben we een kaarsenmakerij en winkel. Ook verrichten we inpakwerk, is er van alles te doen in de moes- en pluktuin en serveren we koffie, thee en iets lekkers aan onze gasten. Je vindt ons in Twello (Gemeente Voorst). Bij De Kruidentuin werken echte aanpakkers. Je kunt er veel verschillend werk doen en veel leren. Werk jij het liefst met je handen? Heb je groene vingers? Werk je graag samen met mensen? Dan is De Kruidentuin de plek voor jou. Je leest er hier meer over.

Veel te doen met groen

De Kruidentuin is een groencentrum én meer. We hebben een kwekerij. Daar kweken we klimop in alle soorten en maten. Er komt heel wat bij kijken. En je kunt op allerlei manieren meewerken in het stekken, kweken, groeien, verzamelen en verpakken. Onze klimop wordt in veel winkels en bloemisterijen verkocht. Klanten zijn erg enthousiast over de klimop. Daar zijn we heel trots op! Ook andere planten, bloemen en kruiden kweken we hier. In en om de kwekerij is van alles te doen in het onderhoud en in de moes- en pluktuin. Alles wat we doen, doen we met respect voor de natuur. We werken zo veel mogelijk biologisch, milieuvriendelijk en duurzaam.

Je ziet het al als je binnenkomt...

En je ruikt het ook. Onze kaarsenmakerij! We maken hier kaarsen. In alle soorten en maten. Van gewone witte kaarsen tot heel bijzondere. Met prachtige vormen en in allerlei kleuren. Werken in de kaarsenmakerij is leuk. We werken hier in kleine groepjes en de begeleiding biedt ondersteuning bij hulpvragen. De kaarsen verkopen we in de winkel en ze zijn ook te koop op andere locaties van De Passerel en winkels in de buurt. We maken daarnaast speciale kaarsen voor bijzondere gelegenheden.

We verkopen in onze winkel eigen gekweekte groente, planten, verse kruiden en natuurlijk kaarsen. Je kunt dus ook werken in de winkel. Met het helpen van klanten, kassawerk en het inpakken van een cadeau. Klanten kunnen bij ons genieten van koffie met iets lekkers. Help jij mee in de bediening?

Bij de Kruidentuin is veel te doen en veel te leren

Bij De Kruidentuin is veel te doen en veel te leren. Wat dacht je van:

  • Planten kweken, stekken en verzamelen;
  • Groenonderhoud en zorg voor het terrein;
  • Verzorgen van planten;
  • De kassa bedienen;
  • Klanten helpen in de winkel;
  • Kaarsen maken in onze eigen kaarsenmakerij;
  • Koffie, thee en iets lekkers serveren;
  • Op afspraak verzorgen wij een rondleiding. Aansluitend kunt u koffie en/of soep serveren:
  • Producten uit eigen moestuin oogsten en verwerken. 

Er is bij De Kruidentuin heel veel te doen. Dat is mooi, want zo ontdek jij waar je goed in bent. Heel veel mensen hebben wij ons hun talenten leren kennen. En ontwikkelen. Want de begeleiders helpen je graag vooruit. Samen werken we elke dag aan jouw doelen. We bepalen samen wat die doelen zijn. Dat is voor iedereen verschillend. We kunnen iedereen op deze plek laten groeien!

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 09.00 – 16.00 uur
Weekend gesloten.

Volg ons op facebook en/of instagram voor speciale acties en openingstijden