Samen in een vertrouwde omgeving

De Groene Hoven

De Groene Hoven

Koninginnelaan 280
7315 EE Apeldoorn

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties
Terug Terug

Van harte welkom bij De Groene Hoven. Deze Ontmoetingsplek is gelegen in de Apeldoornse wijk Kerschoten. Een aantal dagdelen per week zijn begeleiders van De Passerel hier aanwezig. Om activiteiten te begeleiden en je te helpen als er dingen zijn waar je tegenaan loopt. Iedereen is welkom voor een praatje, een kop koffie, om mee te eten, om deel te nemen aan een activiteit of langs te komen als je een vraag hebt en niet goed weet waar je terecht kunt.

Hét trefpunt in Kerschoten

De Groene Hoven is alle doordeweekse dagen geopend. Onze deuren staan letterlijk open voor alle bewoners van de wijk Kerschoten, maar ook andere inwoners van Apeldoorn zijn hier van harte welkom. Je kunt deelnemen aan een van de activiteiten die hier worden georganiseerd. Mee-eten, lunchen of aanschuiven voor een kop koffie of thee en een leuk gesprek met je buurtgenoten. Woon je op een van de locaties van De Passerel, werk je of krijg je dagbesteding bij ons? Dan zien we je ook graag op Ontmoetingsplek De Groene Hoven.

We nodigen je ook uit als je tegen zaken aan loopt en niet (goed) weet wat je er mee kunt. Het kan gaan om hulp bij het invullen van formulieren, misschien wil je graag nieuwe mensen leren kennen, je wilt leren omgaan met de computer of zit niet zo lekker in je vel. Geen vraag is raar. Onze begeleiders kennen de weg in Apeldoorn en helpen jou graag op weg. We werken hier nauw samen met andere partijen op het gebied van zorg en welzijn. Dus loop je met iets rond en kom je er zelf niet uit? Voel je en wees welkom.

Dé ontmoetingsplek in Kerschoten

De Groene Hoven is dé plek in de wijk Kerschoten voor ontmoeting en contact. De activiteiten die we hier bieden passen goed bij de wijk. Wij zijn onderdeel van het initiatief Ontmoet Elkaar in Apeldoorn. Voor het actuele weekprogramma aan activiteiten bij De Groene Hoven klik je hier.