Samen in een vertrouwde omgeving

De Buurtwinkel

De Buurtwinkel Informatie voor verwanten/verwijzers

Klimtuin 54
8162 ZT Epe

Iets bestellen?

Dat kan. Je kunt een mail sturen naar buurtwinkel@de-passerel.nl of bellen met (0578) 62 72 33.

Terug Terug

In de wijk Burgerenk in Epe vind je De Buurtwinkel. Onze eigen supermarkt met bakkerij waar we vers brood, gebak en koek bakken. Mensen vinden het fijn om hun boodschappen bij ons te doen. Wij nemen de tijd voor klanten en helpen ze goed. 

Wij zorgen voor verse producten bij ons uit de buurt en een gezellige koffiehoek/ terras waar mensen een kopje koffie of thee drinken, een praatje kunnen maken of elkaar ontmoeten. De Buurtwinkel is open van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.30 uur.

Je bent welkom bij de Buurtwinkel! We vertellen je graag meer. Lees je mee?

Onze buurtsupermarkt in Epe

Bijzonder aan onze supermarkt is dat we een eigen bakkerij hebben. Onze bakkers bakken verschillende soorten brood, gebak en koek en verpakken dit. Heb je onze appeltaart al eens geproefd? Daarmee zijn we wereldberoemd in de gemeente! Die verkopen we in onze eigen winkel. Maar wordt ook verkocht bij verschillende musea, restaurants en cafés. Daar zijn we trots op!

Achterin onze winkel vind je in de broodhoek alle producten die we zelf gebakken hebben. Mensen kopen brood en taart om mee te nemen naar huis. Maar ook om bij ons op te eten. Ze gaan dan zitten in onze koffiehoek of op ons terras. Kopen ze een gebakje of broodje bij ons? Dan krijgen ze er een gratis kopje koffie, thee of ranja bij.

In de winkel verkopen we verschillende producten, die je ook in een grote supermarkt vindt. Wat wij anders doen, is dat we ook producten van bedrijven uit onze buurt verkopen. Denk aan aardappelen, eieren, aardbeien en appelsap. Ook verkopen we bloemen en planten en voor cadeautjes kun je bij ons terecht. De cadeautjes worden gemaakt door onze collega's bij Mode & co, De Boerderij en De Kruidentuin.

Vanuit De Buurtwinkel gaan we ook met De Ventwagen op pad. De Ventwagen is onze verkoopwagen waarmee we op verschillende plekken in gemeente Epe staan. We verkopen verschillende producten uit De Buurtwinkel, maar het belangrijkste vinden we dat mensen elkaar en ons ontmoeten. We nemen altijd koffie en thee mee, schenken dit gratis aan buurtbewoners en maken er samen een gezellig uurtje van. 

Aan het werk bij ons

Vind jij het leuk om met mensen te werken? En lijkt werken in een supermarkt of bakkerij je leuk? Binnen De Buurtwinkel zijn er altijd verschillende dingen te doen. Bijvoorbeeld: bestellingen inpakken, de winkel vullen met boodschappen, bestellingen wegbrengen als koerier of als hulp van de koerier, de kassa bedienen, de winkel en bakkerij netjes maken, werken in de broodhoek, de bakkerij of mee met De Ventwagen.

De Buurtwinkel ook Buurtpunt

Buurtpunten zijn locaties waar je als inwoner van de gemeente Epe, van alle leeftijden, terecht kan voor dagbesteding zonder dat je je hiervoor hoeft aan te melden bij het Wmo-loket. Inwoners kunnen gratis meedoen aan verschillende activiteiten. De Buurtwinkel is ook een Buurtpunt. Je bent bij ons altijd welkom voor een (gratis) kopje koffie en een praatje. We zijn rolstoeltoegankelijk.

Wil je graag wat meer doen? Je kunt er ook voor kiezen om mee te werken in de winkel of bakkerij. Kom een paar keer kijken of meewerken om te ontdekken of werken in De Buurtwinkel iets voor je is en wat je leuk vindt om te doen.