We zijn eigen wijs met lef en energie

De Passerel als werkgever

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Kom een van onze teams versterken!

Alle vacatures

Trots zijn op je baan

Trots zijn op je baan

Onze medewerkers zijn bevlogen en deskundig in hun werk. Onze kernwaarden zijn dan ook: vakmanschap, verbinding, vertrouwen en inspiratie. Medewerkers van De Passerel voelen zich betrokken en zijn trots op De Passerel. Aandacht is ons werk. Dat geldt voor onze cliënten en natuurlijk ook voor onze medewerkers. We hechten aan een fijne werksfeer en collegialiteit. Medewerkers van De Passerel krijgen volop kansen zich te ontwikkelen en verder te bekwamen. We hebben oog voor vitaliteit en jouw inzetbaarheid. Een contract en arbeidsvoorwaarden die zorgen voor een gezonde balans en die passen bij jouw levensfase horen daarbij.

Meer weten over onze organisatie? We stellen ons graag aan je voor!

Werken in de zorg

Wat is het mooiste aan het werken in de zorg? Iets voor een ander betekenen. Dat is waar we het bij De Passerel elke dag weer voor doen. We doen dat met bijna 600 collega’s op onze woonlocaties, bij mensen thuis en in de buurt, op onze dagcentra, werklocaties en bij organisaties waar onze cliënten werken. We ondersteunen en begeleiden kinderen, jongeren en hun ouders. Onze zorgprofessionals worden ondersteund door de staf en afdelingen op ons kantoor in Apeldoorn. Vanwege onze diverse aandachtsgebieden en brede palet aan vormen van zorg, begeleiding en ondersteuning kun je in een aantal functies werken binnen De Passerel. Denk hierbij aan persoonlijk begeleider, woonbegeleider, basisbegeleider, zorgmedewerker, gedragskundige en teamcoördinator.

Voor toekomstige collega’s

Ook voor onze toekomstige collega’s en zorgtalenten van morgen staan we klaar. Als erkend leerwerkbedrijf zijn we trots op alle mensen die bij De Passerel hun eerste stappen zetten. We begeleiden stagiairs en leerlingen binnen De Passerel graag en helpen je jouw persoonlijke leerdoelen en die van je opleiding te behalen. We werken hiervoor al jarenlang nauw samen met erkende opleiders in de buurt, zoals ROC Aventus. Tijdens het inwerken, je stage of leerwerktraject word je zo veel mogelijk door één vaste, ervaren collega begeleid. We zijn er trots op dat we veel leerlingen en stagiaires mogen verwelkomen als nieuwe collega.

Ben je op zoek naar een stage- of leerwerkplek dan mag je ons ook altijd mailen via stage@de-passerel.nl.
Zoek je een leerwerkplek? Dan komen we graag met jou in contact via personeelenopleidingen@de-passerel.nl.