Aan het werk in Twello en Wilp

Werk en dagbesteding in Voorst

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties

Ook in de Gemeente Voorst biedt De Passerel werken en dagbesteding aan. Dat doen we op twee locaties. De Nieuwe Loine ligt aan de rand van het dorp Wilp. Op deze boerderij bieden we dagbesteding en arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een intensievere behoefte aan zorg. De Kruidentuin in Twello is een tuincentrum en meer. 

We verwelkomen daar een grote groep cliënten die op hun eigen niveau en in hun eigen tempo werken en hun talenten ontwikkelen. Graag vertellen we je er op deze pagina meer over. Als je meer wilt weten over een locatie, klik dan op de link voor een uitgebreider profiel.


Werk en dagbesteding in gemeente Voorst
De Nieuwe Loine Dagbesteding De Nieuwe Loine Dagbesteding

Holtweg 25
7384 BX Wilp

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie
De Kruidentuin De Kruidentuin

Lenteklokje 3
7392 AJ Twello

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie

De Nieuwe Loine in Wilp

Midden in het groen, aan de rand van het Gelderse dorpje Wilp, vind je De Nieuwe Loine. Dit is een bijzondere locatie van De Passerel. Want hier wordt zowel gewoond als gewerkt. Je hoeft trouwens niet te wonen op De Nieuwe Loine om hier dagbesteding te krijgen. Op de boerderij is van alles te doen. Natuurlijk het verzorgen van de dieren, de moestuin en de boomgaard. We maken van de vruchten en noten onze eigen jams en pasta’s. Daaraan kun je ook meewerken. Binnen bieden we een programma met creatieve activiteiten en activiteiten gericht op de ontwikkeling van vaardigheden. De Nieuwe Loine is een rustige, prikkelvrije omgeving. Vanuit rust, veiligheid en structuur bieden we cliënten hier (arbeidsmatige) dagbesteding.

De Kruidentuin in Twello

Uniek. Zo mag je De Kruidentuin in Twello gerust omschrijven. Want De Kruidentuin is een tuincentrum en heel veel meer. Zo hebben we een eigen kwekerij. Daar kweken we hedera (klimop) die internationaal bekend is vanwege de goede kwaliteit. Je vindt hier ook een eigen kruidentuin. We verkopen deze producten, verse bloemen, cadeauartikelen en groenbenodigdheden in de winkel. En wat je daar ook kunt kopen, zijn kaarsen uit onze eigen kaarsenmakerij. Van recht-toe-recht-aan kaarsen tot ware kunstwerken in allerlei kleuren en vormen. Je kunt hier in de koffiehoek terecht voor iets lekkers en je kunt dus ook in de bediening komen werken. Op deze unieke plek maken we graag gebruik van elkaars talenten. Of je nu lekker creatief bezig wilt zijn, groene vingers hebt óf juist op zoek bent naar afwis