Aan het werk in Epe, Oene en Vaassen

Werk en dagbesteding in Epe

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties

Je wilt werken, lekker bezig zijn, mensen ontmoeten en zinvol je dag besteden? Dat kan! De Passerel biedt op eigen locaties verschillende vormen van werk en dagbesteding in Epe aan én werkt samen met lokale ondernemers en bedrijven.

Zinvol en met plezier je dag besteden!

We kijken naar jouw talenten en welke nieuwe dingen je wilt leren. Samen met jou zoeken we naar een plek wat je leuk vindt om te doen én wat bij je past! Voor de één is dat het hebben van zinvolle dagbesteding in Het Los Huus en voor de ander is dat begeleid werken bij de lokale groenteboer. In Epe, Oene en Vaassen bieden we verschillende vormen van werk en dagbesteding, die staan hieronder. Vind je hier niet wat je zoekt? Ook in Apeldoorn en Voorst hebben we eigen locaties voor werk en dagbesteding.

Werk en dagbesteding in Epe
De Boerderij De Boerderij

Hogestraat 5
8167 PS Oene

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie
De Buurtwinkel De Buurtwinkel

Klimtuin 54
8162 ZT Epe

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie
De Ventwagen De Ventwagen

Klimtuin 54
8162 ZT Epe

Ga naar deze locatie
Het Los Huus Het Los Huus

Wildforstlaan 3
8162 ER Epe

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie
Mode & co Epe Mode & co Epe

Hoofdstraat 27
8162 AA Epe

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie
Twerk Twerk

Radeweg 10c
8171 MD Vaassen

Type: werk en dagbesteding Ga naar deze locatie

Onze eigen locaties

Onze locaties voor werk en dagbesteding in Epe, Oene en Vaassen bieden verschillende activiteiten en werkzaamheden, zodat jij kunt kiezen wat jij wilt. We proberen dat zoveel mogelijk te organiseren in de omgeving waar je woont en bekend bent. Zodat je makkelijk van en naar je werk kunt, maar ook omdat die omgeving vertrouwd voor je is. 

Werk en dagbesteding zorgt voor verbinding met de wereld om ons heen. Er is over en weer contact doordat we goede, mooie en lekkere producten maken en het gesprek met klanten aangaan. Ook leveren we ondersteunende diensten, zoals het bezorgen van boodschappen, kloven en bezorgen van openhaard hout of het serveren van een lekkere maaltijd.

Begeleid werken

Wil jij graag werken en leren bij een lokale ondernemer of bedrijf? Dan is begeleid werken misschien wel iets voor jou! Bij begeleid werken ga je zo zelfstandig mogelijk aan de slag. Dat kan bij verschillende bedrijven. Denk aan de groenteboer, een supermarkt, een fabriek, kinderopvang en in de horeca. Eén van onze bewoners werkt zelfs bij een computermuseum. Onze trajectbegeleiders ondersteunen je met het zoeken naar een werkplek, gaan samen met jou kennismaken en maken met jou en je werkgever afspraken over welke begeleiding je daarbij nodig hebt. Je trajectbegeleider komt je regelmatig bezoeken om te kijken hoe het met jou binnen het bedrijf gaat en of je de juiste ondersteuning krijgt.

Voor meer informatie over werk en dagbesteding in Epe, Oene en Vaassen kun je contact opnemen met onze consulenten van Informatie & Advies. Hun gegevens vind je hieronder.