Cliëntvertrouwenspersoon

Informatie over:

Wij werken samen met onafhankelijke clientvertrouwenspersonen, zij werken niet bij De Passerel maar wel samen met ons. Er is een vertrouwenspersoon specifiek voor onze locaties waar de Wet Zorg en Dwang van toepassing is. Iedere vertrouwenspersoon heeft de plicht tot geheimhouding, dus wat besproken wordt is vertrouwelijk.

Voor onze cliënten

Reguliere woonlocaties, werk en dagbestedingslocaties

Woon, werk of krijg jij dagbesteding bij De Passerel en wil je ergens over praten? Lukt dat niet met je ouders, familie of begeleiders? Dan kun je praten met Elsbeth Leppink. Zij luistert naar je, je kunt je verhaal echt bij haar kwijt. Vaak wordt dan snel duidelijk waar je zorgen over hebt. Elsbeth is een vertrouwenspersoon, wat je met haar bespreekt blijft tussen jullie. 

Je kunt haar een e-mail sturen via: elsbethleppink@adviespuntzorgbelang.nl of bellen: 06-53 88 54 59.

Locaties met toepassing van Wet Zorg en Dwang

Woon, werk of krijg jij dagbesteding op een locatie waar de Wet Zorg en Dwang geldt, dan kun je voor een vertrouwenspersoon bellen met Dianne Middelburg, telefoonnummer: 06-82 06 40 12. Haar e-mailadres is diannemiddelburg@zorgbelangcvp.nl

Je kunt bij haar terecht met vragen en voor een luisterend oor, bijvoorbeeld als er iets is wat jij wel graag wilt maar wat niet mag. Of van iets dat jij niet wilt, maar wat toch moet gebeuren. Dianne luistert naar je, je kunt je verhaal echt bij haar kwijt. Wat je bespreekt blijft tussen jullie.

Jouw persoonlijk begeleider weet of de Wet Zorg en Dwang geldt op jouw locatie. Dus vraag het na, als je het niet zeker weet.