Bij jou thuis en in Voorst

Begeleiding thuis en in de wijk in Voorst

Locatie zoeken
Kaart

De Passerel biedt ondersteuning in de gemeenten Apeldoorn, Voorst en Epe.

Alle locaties

De Passerel begeleidt mensen thuis in de gehele gemeente Voorst. In Twello, Terwolde, Klarenbeek, Voorst en de andere kernen in de gemeente. Wij staan met raad en daad voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. De begeleiding thuis is gericht op het zo zelfstandig mogelijk wonen en meedoen in onze samenleving. Wij zijn graag jouw steun in de rug om een gezond, gelukkig leven te leiden.

Begeleiding aan kinderen en jongeren

Hebben kinderen of jongeren voor kortere of langere tijd meer aandacht nodig? Dan kunnen ze rekenen op de begeleiders van Transparant. Wij komen bij je thuis, maar ook bijvoorbeeld op school, bij de sportvereniging of het kinderdagverblijf als dat wenselijk is. Met elkaar ontdekken we wat nodig is, zodat je kind zich verder kan ontwikkelen. Daarvoor is het nodig dat je kind zich veilig, gehoord en gezien en zelfverzekerd voelt. De begeleiders van Transparant staan naast jou en je kind tijdens deze zoektocht. We geven tips en advies, kunnen extra hulp inschakelen en experts raadplegen binnen en buiten De Passerel. 

Ambulante begeleiding aan huis

Woon je op jezelf in de gemeente Voorst? Of wil je dat graag? En kun je daar hulp bij gebruiken? Dan begeleidt De Passerel jou graag. Op vaste momenten komt onze ambulant begeleider bij jou thuis. We bepalen met elkaar waar je aandacht en hulp bij kunt gebruiken, stellen doelen vast waaraan we gaan werken en blikken regelmatig terug en vooruit of we daar in slagen. Wat die hulpvraag is, verschilt van persoon tot persoon. De één kan ondersteuning gebruiken met geldzaken en formulieren. De ander wil graag een fijn netwerk van buren, kennissen en vrienden opbouwen. Ook kunnen we je helpen in de zoektocht naar werk, een opleiding of zinvolle invulling van je dag. De zekerheid dat De Passerel er voor je is, op goede maar ook op mindere dagen, stelt veel cliënten gerust. Vanuit vertrouwen en veiligheid helpen we je graag met het zetten van stappen op weg naar een zelfstandig en gelukkig leven. Zelf doen, wat je zelf kunt en leren wat nog niet gaat, is ons motto. Onze ambulant begeleiders staan naast je, kijken mee en geven je een zetje in de goede richting als dat nodig is.