Bij jou thuis en in Apeldoorn

Begeleiding thuis en in de wijk in Apeldoorn

Ben jij op zoek naar een leuke baan?

Kom een van onze teams versterken!

Alle vacatures

De Passerel begeleidt in de gehele gemeente Apeldoorn cliënten thuis. Mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om zelfstandig te kunnen wonen en op eigen benen te staan. Wij zijn er voor kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Alle inwoners van Apeldoorn kunnen daarnaast terecht bij de Ontmoetingsplekken in Apeldoorn. Op elke Ontmoetingsplek is dagelijks een programma met activiteiten waar je aan deel kunt nemen of waar je welkom bent voor een praatje en een kopje koffie. De Passerel is op vier Ontmoetingsplekken in Apeldoorn actief.

Begeleiding aan kinderen en jongeren

De begeleiders van Transparant begeleiden kinderen, jongeren, hun ouders en opvoeders als ze kortere of langere tijd meer aandacht nodig hebben. Dat doen we aan huis, maar ook bijvoorbeeld op school, bij het kinderdagverblijf of bij een sportvereniging. Overal in de gemeente Apeldoorn. Met elkaar ontdekken we wat je kind nodig heeft om zich te ontwikkelen. Om zich goed, veilig en zelfverzekerder te voelen. Onze begeleiders staan naast je tijdens deze zoektocht. Ze geven tips en advies, kunnen extra hulp en experts inschakelen als dat gewenst is. Je leest hier meer over de begeleiding van Transparant.

Ambulante begeleiding aan huis

Woon je zelfstandig in Apeldoorn? Of wil je graag op eigen benen staan? En kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Ook dan kun je rekenen op De Passerel. Onze ambulant begeleiders komen op een vast moment bij jou thuis. We ondersteunen je met de zaken die je zelf (nog) lastig vindt of (nog) niet kunt. Wat dat is, verschilt van mens tot mens. Denk aan hulp bij geldzaken en formulieren, het opbouwen van een netwerk van fijne mensen op wie je kunt rekenen, het vinden van een baan, opleiding of prettige invulling van je dag, omgaan met depressieve gevoelens en stress. Wat je situatie ook is, De Passerel staat voor je klaar. Onze begeleiders staan echt naast je: zelf doen, wat je zelf kunt en leren wat nog niet goed gaat, is onze aanpak in een notendop. Graag vertellen we je hier meer over de begeleiding aan huis in Apeldoorn.

Ontmoetingsplekken in Apeldoorn

Elke buurt in de gemeente Apeldoorn heeft een Ontmoetingsplek. Een centraal punt in je wijk waar je altijd terecht kunt. Voor een praatje en een kopje koffie, als je een vraag hebt en niet goed weet waar je moet zijn of om deel te nemen aan een activiteit. De Passerel is op vier Ontmoetingsplekken actief: ’t Vogelnest (Apeldoorn Zuid), Ontmoet & Co (Centrum), Orca (Orden) en De Groene Hoven (Kerschoten). Wij begeleiden op elke locatie diverse activiteiten voor jong en oud. Daarnaast kun je altijd een van onze begeleiders aanschieten als je een vraag of wens hebt. De Ontmoetingsplekken in Apeldoorn zijn er echt voor iedereen. De deur staat altijd open en je bent van harte welkom. Meer over onze Ontmoetingsplekken in Apeldoorn vind je hier.