Bedrijven van De Passerel

Vol trots presenteert De Passerel onze bedrijven. Onder de noemer ‘Vakwerk Verbindt’ leest u meer over wat wij voor u kunnen betekenen. Want vakwerk dat leveren wij. Dag in, dag uit. En samen werken, met ons team, met én voor onze klanten, dát verbindt. We brengen graag onze vakwerkbedrijven onder de aandacht.

> Aanvraagformulier vakwerk

Opdrachten?

Wij zijn u graag van dienst. Neem contact op met de locatie om uw opdracht te bespreken. 

Werk en dagbesteding

Natuurlijk besteed je graag je dag prettig en zinvol. Bij De Passerel bieden we daarvoor alle mogelijkheden op deze locaties voor werk en dagbesteding. Meer weten? neem dan contact op met Informatie & advies


Wij staan voor je klaar
Onze vakwerkbedrijven staan voor je klaar. Voor zakelijke opdrachtgevers die op zoek zijn naar een partij die méér betekent dan alleen vakmanschap tegen een goede prijs. Voor klanten in onze winkels die op zoek zijn naar spullen en cadeaus met een verhaal. En voor nieuwe collega’s die hun talenten willen ontdekken en ontwikkelen. 

Waarom zou je met ons willen samenwerken?
Nou, we zijn niet zomaar een bedrijf. We leveren topkwaliteit werk, we doen alles op een verantwoorde manier voor de samenleving en we zijn lekker lokaal, in de gemeenten Apeldoorn, Epe en Voorst. We houden van korte lijntjes en hebben altijd een open deur. Onze prijzen zijn ook nog eens hartstikke aantrekkelijk. En we passen ons aan, aan wat onze opdrachtgevers willen. Van inpakken tot montage, van assemblage tot bakken en zelfs het maken van exclusieve cadeaus.

Bedrijven die met ons samenwerken, laten je zien dat ze niet alleen een slimme ondernemer zijn, maar ook maatschappelijk betrokken.

Locaties voor vakwerk


Het Atelier - Meer info
keramiek, cadeaus, kunst & art, mode accessoires

Op zoek naar exclusieve kunstwerk, originele accessoires of creatieve cadeautjes? Dan kom je al snel uit bij Het Atelier, onze winkel en creatieve werkplaats in Apeldoorn. 

keramiek, cadeaus, kunst & art, mode accessoires

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Het Oude Kantongerecht - Meer info
Bij deze brasserie en Bed & Breakfast in Apeldoorn kun je eten, drinken én slapen. Ons team staat hier dagelijks klaar om gasten te verwennen en te verrassen.

Bed & Breakfast, bedrijfsbijeenkomsten, catering, recepties, restaurant, lunch

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Propak - Meer info
De naam verklapt het al; want bij Propak in Apeldoorn draait het om inpakken. Dozen vouwen, spullen sorteren, onderdelen bij elkaar zoeken, pakketten klaarmaken en verzenden. Met aandacht en passie.

inpakken, verpakken, verzendklaar maken, montage, assemblage, sorteren, demonteren, reinigen

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De Buurtwinkel - Meer info
Inmiddels is De Buurtwinkel in Epe een begrip. Een echte buurtsupermarkt mét eigen bakkerij. Vers, lokaal en servicegericht. Naast de winkel, rijden we ook rond met onze ventwagen en kun je er terecht voor koffie en iets lekkers.

relatiegeschenken, supermarkt, bakkerij, ventwagen

> Aanvraagformulier vakwerk


. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Mode & Co Epe - Meer info
In het centrum van Epe staat Mode & Co, een kledingbank en cadeauwinkel. Hier leer je alles over handwerken en textiel. Je doet er ervaring op met klanten helpen en kassawerk. Zo zorgen we er samen voor dat mensen met een glimlach de winkel uitgaan.

tweedehandskleding (verkoop en inname), cadeaus, mode accessoires

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De Kruidentuin - Meer info
In Twello vind je De Kruidentuin, een groencentrum en meer. We hebben een eigen kwekerij waar we onze veelgeprezen klimop stekken, kweken, groeien en verpakken. Ook is er een kaarsenmakerij en een winkel met koffiecorner.

groente en fruit, kwekerij, bloemen en planten, cadeaus, kaarsen en windlichten, pluktuin, moestuin en inpakwerkzaamheden

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Twerk - Meer info
Bij Twerk in Vaassen wordt verpakt en gemonteerd. We maken bijvoorbeeld onderdelen voor zonnepanelen, maken pakketten verzendklaar, doen sorteerwerk, slaan materialen op en brengen ze rond.

inpakken, verpakken, verzendklaar maken, montage, assemblage, sorteren, demonteren, reinigen, distributiecentrum

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Victoria Boys - Meer info
Bij deze voetbalvereniging helpen wij met allerlei hand- en spandiensten. Heeft u behoefte aan gekloofd haardhout? Wij verzorgen dit graag voor u.

gekloofd haardhout

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .

De Boerderij - Meer info
Naast het verzorgen van dieren en het land, maken we hier ook houten meubels op maat. Een tuinset of stellingkast? Wij maken dit product naar uw wens en afmeting! Ook verkopen wij gekloofd haardhout.

houten meubilair (op maat), Boerderijwinkel, gekloofd haardhout

. . . . . . . . . . . . . . . . . . .


De Nieuwe Loine - Meer info 
Bij de Nieuwe Loine verzorgen wij onze dieren. Naast het zorgen voor de dieren doen we ook allerlei andere werkzaamheden. Zo zorgen we onder andere voor de tuin bij Het Kantoor, kloven we haardhout en maken meubels van steigerhout. Ook produceren we seizoensgebonden producten.

Onderhouden tuinen, haardhout kloven, meubels steigerhout
Indien gewenst kunt u een bijlage meesturen als aanvulling op uw vraag.