Kom jij ons versterken?

Woonbegeleiders Sint Maartensweg/Brinklaan

Functie: Woonbegeleider
Referentienummer: 022-85
Functieniveau: Woonbegeleider
Functie-eisen: MBO 3
Uren: In overleg
Plaats: Epe
Brinklaan Brinklaan

Brinklaan 52
8161 CZ Epe

Terug Terug

Voor woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan in Epe zoeken wij enthousiaste woonbegeleiders die ons team komen versterken. Ben jij op korte termijn op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solliciteer dan! Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg.

Wat ga je doen
Jij versterkt het team Sint Maartensweg/Brinklaan door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.

Het begeleiden staat op de voorgrond en je bent in staat rust en duidelijkheid te bieden. In deze functie ben je voortdurend aan het observeren, signaleren en schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. Je hebt een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team.

Waar ga je werken?
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. De twee woonvormen hebben een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 35 tot 65 jaar, waaronder 1 cliënt met Meerzorg waar een betrokken kernteam omheen staat. De uitdaging binnen Sint Maartensweg/Brinklaan is te vinden in de verschillende zorgzwaartes van de cliënt en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag van de cliënt. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal. Als begeleider aan de Sint Maartensweg/Brinklaan ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen.

Wat bieden we jou
Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als woonbegeleider bij De Passerel:

 • een salaris tussen € 2.110,- en €3.009,- (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • direct een vast contract;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of maaltijdboxen van HelloFresh;
 • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Wat breng je mee
Bij jou voelen alle cliënten zich gezien, gehoord en gewaardeerd. Je werkt graag samen, kan goed observeren en je inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

 • een relevant MBO 3 diploma;
 • bij voorkeur ervaring met de methodiek Op Eigen Benen;
 • ervaring met cliënten met Meerzorg (is een pre);
 • een flexibele werkinstelling en ben je bereid om volgens rooster te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden en slaap- en weekenddiensten.

Wie is De Passerel
Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Iris Haak of Inge prins op 0578-676010.

Solliciteren
Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 022-85.

Tijdens de looptijd van deze vacature gaan we alvast in gesprek met geschikte kandidaten. De vacature kan daarom eerder gesloten worden. Na de succesvolle gesprekken volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en maken we alles in orde om jou een goede start te laten maken!

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).