Kom jij ons versterken?

Woonbegeleider Sint Maartensweg/Brinklaan

Direct reageren
Functie: Woonbegeleider
Referentienummer: 024-16
Functieniveau: Woonbegeleider
Functie-eisen: mbo 3
Uren: 32 uur
Plaats: Epe
Sint Maartensweg Sint Maartensweg

Sint Maartensweg 2
8161 HS Epe

Terug Terug

Voor woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan zijn wij op zoek naar een woonbegeleider.


Wat ga je doen 
Jij versterkt het team door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven. Je organiseert en verricht lichte huishoudelijke activiteiten, ADL werkzaamheden en je ondersteunt bij vraagstukken die de cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen. 
Het begeleiden staat op de voorgrond en je bent in staat rust en duidelijkheid te bieden. In deze functie ben je voortdurend aan het observeren, signaleren en schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen. Je hebt een ondersteunende rol bij het uitbreiden en onderhouden van het persoonlijk netwerk van de cliënten. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team.

Waar ga je werken?
Op de woonvorm Sint Maartensweg/Brinklaan wonen cliënten met een matig tot ernstig verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblematiek. De woonvorm bestaat uit twee naast elkaar liggende locaties. De twee woonvormen hebben een zeer diverse doelgroep in de leeftijd van 35 tot 65 jaar. De uitdaging binnen Sint Maartensweg/Brinklaan is te vinden in de verschillende zorgzwaartes van de cliënt en de daarbij behorende ontwikkelingsvraag van de cliënt. Aan de Sint Maartensweg wordt begeleid vanuit het appartement en op de Brinklaan staat het gezamenlijk wonen meer centraal. Als begeleider aan de Sint Maartensweg/Brinklaan ben je continu aan het schakelen tussen de verschillende ontwikkelingsniveaus en de daarbij behorende begeleidingsstijlen.

Als Woonbegeleider bieden we jou:

  • een salaris tussen de € 2338,- en € 3294,- (FWG schaal 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
  • een dertiende maand;
  • direct een vast contract;
  • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
  • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
  • pensioenopbouw;
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of maaltijdboxen van HelloFresh;
  • bewoners en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en je inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

  • een relevant MBO 3 diploma;
  • een flexibele werkinstelling en bereid te werken in wisselende diensten, onregelmatige werktijden, slaap- en weekenddiensten.

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel met Inge Prins op 0578-676010.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 024-16.
Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.