Kom jij ons versterken?

Woonbegeleider intensieve zorg Geode B

Direct reageren
Functie: Woonbegeleider intensieve zorg
Referentienummer: 024-32
Functieniveau: Woonbegeleider intensieve zorg
Functie-eisen: mbo 3
Uren: In overleg
Plaats: Apeldoorn
Geode Geode

Rigolettostraat 43
7323 CV Apeldoorn

Terug Terug

Met jouw inzet maak je echt het verschil. Elke dag weer. Hoe de bewoners zich ook gedragen, jij biedt ze onvoorwaardelijke ondersteuning en daarmee zorg jij ervoor dat zij een menswaardig bestaan hebben. Dat is soms niet makkelijk, maar wel altijd waardevol en daar krijg je enorm veel voor terug.

Wat ga je doen
Jij versterkt het team door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die onze cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.
Je werkt nauw samen met de ouders van cliënten, informeert hen over de dagelijkse gang van zaken en je signaleert en rapporteert bijzonderheden. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team.
Wanneer jouw cliënt een pittige dag heeft en zich niet goed uit weet te drukken, gaan jouw voelsprieten aan en je leest met gemak het gedrag achter het gedrag. Aan een half woord of een bepaalde blik heb jij als woonbegeleider al genoeg! Je helpt 6 jongvolwassenen met een meervoudige beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag de dag door. En dat voelt goed.

Waar ga je werken
Je versterkt het groeiende team Geode B in de woonwijk Zevenhuizen. Een gebouw in Apeldoorn waar je straks werkt met zo’n 10 collega’s. In het gebouw voor Geode B bewegen jullie continu mee met de behoeften van 6 cliënten. Samen versterken we elkaar, want iedereen is gelijk.

Wat bieden wij jou

  • een salaris tussen € 2672,- en € 3606,- (schaal FWG 40) afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
  • een dertiende maand;
  • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
  • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
  • pensioenopbouw;
  • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
  • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en je inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

  • een relevant MBO 3 diploma;
  • ervaring met de doelgroep;
  • bij voorkeur ervaring met de methodiek Triple C.

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Heb je vragen over deze functie? Bel of WhatsApp met Jenniene Schreuder (manager zorg) op 06-57816977.

Solliciteren
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 024-32.

Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder. Deze vacature wordt ook intern gepubliceerd.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.