Kom jij ons versterken?

Woonbegeleider intensieve zorg De Nieuwe Loine

Direct reageren
Functie: Woonbegeleider intensieve zorg
Referentienummer: 023-74
Functieniveau: Woonbegeleider intensieve zorg
Functie-eisen: mbo 3
Uren: In overleg
Plaats: Wilp
De Nieuwe Loine Wonen De Nieuwe Loine Wonen

Holtweg 25
7384 BX Wilp

Terug Terug

Enthousiast slaat een cliënt zijn arm om je heen. Hij straalt van oor tot oor en vertelt je hoe blij hij is op deze plek. Deze plek is woon- en werkboerderij De Nieuwe Loine. Jij snapt zijn enthousiasme. Wie wil hier nu niet wonen of werken? Bovendien weet jij hoe bijzonder zijn reactie is, want achter die glimlach zit een uniek verhaal. Een verhaal van iemand met een verstandelijke beperking en complexe uitdagingen.

Voor De Nieuwe Loine zijn wij op zoek naar een woonbegeleider intensieve zorg. Over het aantal uur gaan we graag met je in overleg.

Wat ga je doen
Zodra jij aankomt op je nieuwe werkplek voel jij je thuis. Net als de cliënten die hier wonen. Als woonbegeleider zorg jij er samen met je collega’s voor dat zij hun beste leven kunnen leiden. Je begeleidt de cliënten door de dag of nacht, zodat zij 24/7 kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, verzorging, structuur en veiligheid. In de 1-op-1-begeleiding houd jij continu in de gaten hoe jouw cliënt reageert. Of er niet te veel prikkels zijn bijvoorbeeld. Jij kent je cliënt immers als geen ander en subtiele signalen pik jij als eerste op. Zo kun je bijsturen waar nodig. Jouw werkzaamheden bestaan daarnaast uit:

 • cliënten met een intensieve zorgvraag individueel te begeleiden bij verzorging, gedragsregulering en de dagelijkse activiteiten volgens het zorgplan;
 • de zelfredzaamheid en ontwikkeling van cliënten te stimuleren;
 • bijzonderheden te signaleren en rapporteren;
 • samen te werken met je team en de collega’s van werk- en dagbesteding.

Waar ga je werken
Zorgboerderij De Nieuwe Loine ligt aan de rand van Wilp (gemeente Voorst). Een unieke locatie waar in een agrarische setting, wonen en werk- en dagbesteding geboden wordt aan cliënten. De cliënten hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, met moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek zoals ASS, hechtingsproblematiek e.d. Dit vraagt zeer intensieve begeleiding zoals bijvoorbeeld 1 op 1 begeleiding, waarbij onvoorwaardelijke ondersteuning en betekenisvolle daginvulling centraal staan. De begeleidingsstijl op De Nieuwe Loine is volgens de methodiek Triple C.

Wat bieden wij jou

 • een salaris tussen € 2537,- en € 3432,- (schaal FWG 40) afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een dertiende maand;
 • een contract voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd na de 6 maanden evaluatie;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een het verduurzamen van je woning of een fietsregeling;
 • cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Wat breng je mee
Jij hebt aan een half woord genoeg en begrijpt als geen ander waar jouw cliënten behoefte aan hebben. Of dit nu een bemoedigende schouderklop is of daadkrachtig optreden. Dit combineer je met goede communicatieve vaardigheden, een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. Hierdoor ben je in staat om op een prettige manier je grenzen aan te geven en samen te werken. Ook neem je mee:

 • een mbo-3 diploma;
 • ervaring met de doelgroep en kennis van het werken op een boerderij;
 • een flexibele werkinstelling. Je werkt volgens 24 uursdiensten.

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Heb je vragen over deze functie? Bel met Cindy Davelaar op 06-51324409 of met Ento Lesterhuis op 06-82211723.

Solliciteren
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-74.

Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder. Deze vacature wordt ook intern gepubliceerd.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.