Kom jij ons versterken?

Woonbegeleider Geode A

Direct reageren
Functie: Woonbegeleider
Referentienummer: 024-31
Functieniveau: Woonbegeleider
Functie-eisen: MBO 3
Uren: 24 uur
Plaats: Apeldoorn
Geode Geode

Rigolettostraat 43
7323 CV Apeldoorn

Terug Terug

Wat ga je doen?
Jij versterkt het team van locatie Geode A door een bijdrage te leveren aan de uitvoering van individuele zorgplannen. Dit doe je door ondersteuning en begeleiding te geven bij activiteiten in het dagelijks leven, bij vraagstukken die onze cliënten in hun dagelijks leven tegenkomen en bij de uitvoering van ontspannende activiteiten.

Samen met je collega’s en cliënten draag je zorg voor een veilige en stabiel thuis. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Je werkdag is erg gevarieerd, want je voert ook enkele verpleegtechnische handelingen uit, bijvoorbeeld het geven van sondevoeding of medicatie via PEG. Je werkt nauw samen met de ouders van cliënten, informeert hen over de dagelijkse gang van zaken en je signaleert en rapporteert bijzonderheden. Daarnaast verricht je teamtaken binnen een zelfregulerend team. Er wordt integraal samengewerkt binnen de locaties en we kennen een nauwe samenwerking tussen wonen en dagbesteding.

Waar ga je werken
Binnen Woonvorm Geode A wordt een veilig thuis geboden voor een groep jongeren en jongvolwassenen. Deze jongeren en jongvolwassenen hebben ernstig meervoudige beperkingen en zijn veelal rolstoelafhankelijk. De meeste dagelijkse zelfzorg zoals eten, drinken en lichamelijke hygiëne verrichten wij als hun begeleiders, daarbij kijkend naar wat de jongere hierin zelf kan. Hierin wordt nauw samengewerkt met hun ouders.

Aandacht voor jou

  • Een salaris tussen € 2338,- en €3294,- (schaal FWG 35), afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
  • Een dertiende maand;
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
  • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
  • Pensioenopbouw;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een voordeel op je sportabonnement;
  • Cliënten en collega’s die blij zijn om jou te zien.

Wat breng je mee
Je werkt graag samen, kan goed observeren en inspireert collega’s met je positieve mindset. Daarnaast heb je:

  • Een relevant mbo-diploma op niveau 3;
  • Minimaal 1 jaar werkervaring, bij voorkeur met de doelgroep;
  • Bij voorkeur ervaring met de methodiek LACCS.

Wie is De Passerel
Een stichting die als werkgever een eenheid vormt samen met de cliënten, ouders/verwanten en alle collega’s. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. Dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Zowel thuis, op onze woonlocaties als in de wijk. Daarnaast bieden we ook (arbeidsmatige) dagbesteding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Meer informatie
Wil je meer weten? Bel of stuur een WhatsAppbericht naar Denise de Jong op 06-41627392.

Solliciteren?
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 024-31. Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.