Kom jij ons versterken?

Mooi werk in het weekend!

Functie: Mooi werk in het weekend!
Referentienummer: 022-44
Functieniveau: Basisbegeleider
Functie-eisen: MBO 3
Uren: 3 tot 7 uur
Plaats: Apeldoorn
Terug Terug

De Passerel heeft - in het weekend - logeeropvang voor kinderen met (ernstig) meervoudige beperkingen. We zijn op zoek naar nieuwe collega’s (contract van 3 tot 7 uur per week) omdat het aantal kinderen dat komt logeren groeit!

Logeeropvang

Binnen de Logeeropvang werk je met kinderen/jongeren met (ernstige) meervoudige beperkingen, kinderen met licht verstandelijke beperkingen en/of kinderen met autisme en die behoefte hebben aan structuur. Het is dus heel divers.

Een klein team begeleiders zorgt een heel weekend voor de kinderen en ontlast daarmee de ouders. Het team creëert een huiselijke sfeer, er worden activiteiten georganiseerd, er wordt gekookt en samen gegeten. Twee teamleden overnachten samen met de kinderen op de locatie.

Mooi werk

Het is mooi werk dat je goed kan combineren met het runnen van een gezin (of deeltijdwerk). Je werkt 1 à 2 weekenden in de maand, dat bepalen we in overleg. In zo’n weekend werk je een of meerdere diensten (ook slaapdiensten) met een maximum van 24 uur per weekend.

Iets voor jou?

Als je een opleiding op minimaal mbo-3 niveau hebt, kunt bijdragen aan een fijne en gezellige sfeer voor de kinderen én je bent veerkrachtig en flexibel, initiatiefrijk en proactief en neemt daarnaast ook nog relativeringsvermogen en humor mee? Laat het ons dan weten!

Aandacht voor elkaar

Wij zijn De Passerel. Een stichting die als werkgever een drie-eenheid vormt samen met de cliënten en alle collega’s. De één kan niet zonder de ander. Daar zijn we trots op, want samen verlenen we passende, regionale zorg. Specifiek binnen Apeldoorn, Epe en Voorst. En dat doen we voor cliënten van alle leeftijden met een beperking. Van (arbeidsmatige) dagbesteding tot woonlocaties met begeleiding. Het is onze persoonlijke missie om mensen te helpen hun eigen leven te leiden en zelf keuzes te maken. Door op elkaar te vertrouwen maken we dat waar.

Aandacht voor jou

Vanzelfsprekend zorgen we goed voor onze cliënten. En natuurlijk ook voor jou! Daarom krijg je als basisbegeleider bij De Passerel:

- een salaris tussen de € 1.906 en € 2.801 (FWG schaal 30), afgestemd op jouw kennis en ervaring;
- veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
- een dertiende maand;
- 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
- pensioenopbouw;
- de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Aandacht voor jouw sollicitatie

Je snapt het: zo’n kans mag je gewoon niet laten liggen. Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 022-44.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid Storimans-Smit (Communicatie Logeeropvang) op 055-368 38 38 of via e-mail: ingrid.storimans@de-passerel.nl

We gaan graag met je in gesprek als we voldoende aansluiting zien. De vacature kan daarom eerder worden gesloten.
Deze vacature wordt zowel intern als extern bekend gemaakt. Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Daarnaast vragen we om een actuele Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).