Kom jij ons versterken?

Meewerkend Triple C teamcoach De Nieuwe Loine

Direct reageren
Functie: Meewerkend Triple C teamcoach
Referentienummer: 023-76
Functieniveau: Meewerkend Triple C teamcoach
Functie-eisen: mbo 4 en en hbo werk- en denkniveau
Uren: 32-36 uur
Plaats: Wilp
De Nieuwe Loine Wonen De Nieuwe Loine Wonen

Holtweg 25
7384 BX Wilp

Terug Terug

GEZOCHT:

MEEWERKEND TRIPLE C TEAMCOACH
VOOR EEN PITTIGE UITDAGING

Ben jij inspirerend en boeit het jou om je collega’s te coachen in de wijze waarop zij begeleiding geven aan een groep cliënten door middel van anders kijken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen
Als zichtbare coach werk je mee binnen de dienstverlening (waarbij sprake is van regelmatige en wisselende diensten) en waar je in je rol als coach je collega’s stap voor stap meeneemt op de wijze waarop begeleiding geboden wordt vanuit het gedachtegoed Triple C (het gewone leven). Je bent in staat om in vastgelopen of complexe situaties anders te kijken, het overzicht te bewaren en vanuit visie middels coaching samen aan de slag te gaan.

Je bent hierbij de belangrijke ander voor de begeleiders en je weet wat er op de werkvloer speelt. Dit vraagt van je dat je stevig in je schoenen staat en dat je op een gemotiveerde en inspirerende manier het team hierin begeleidt en ondersteunt. Je richt je op het versterken van de relatie en competentieopbouw, zowel bij cliënten als medewerkers.

Je hebt te maken met cliënten die het soms moeilijk hebben en heftig kunnen reageren. Hierbij is het van belang dat je anders kijkt naar het gedrag van de cliënten.

Met de manager zorg en gedragskundige heb je intensief contact over de uitgezette lijnen. Samen vormen jullie de driehoek. Vanuit de driehoek denk je mee om het team zo goed mogelijk te begeleiden vanuit de Triple C. Vanwege het doorontwikkelen van de locatie staan we aan het begin van een nieuwe fase, hierdoor zal de driehoek goed neergezet moeten worden en vragen we je hierover mee te denken.

Waar ga je werken
Op de Nieuwe Loine wordt, in een agrarische setting, wonen en werk- en dagbesteding geboden aan cliënten. De cliënten op de Nieuwe Loine hebben een lichte tot matige verstandelijke beperking, met moeilijk verstaanbaar gedrag en bijkomende problematiek zoals ASS, hechtingsproblematiek e.d. Dit vraagt zeer intensieve begeleiding, waarbij onvoorwaardelijke ondersteuning en betekenisvolle daginvulling centraal staan. De begeleidingsstijl op de Nieuwe Loine is volgens de methodiek Triple C. Er wordt binnen de Nieuwe Loine nauw samengewerkt tussen wonen en werk- en dagbesteding.

Wij bieden jou

 • een salaris tussen € 2685,- en € 3749,- (schaal FWG 45) afgestemd op jouw kennis en ervaring exclusief toeslagen;
 • een contract voor 1 jaar, met de mogelijkheid tot omzetten naar onbepaalde tijd na de 6 maanden evaluatie;
 • veel ontwikkelingsmogelijkheden. Van scholing tot het meedraaien in projecten. Laat ons weten waar jouw interesse ligt;
 • een dertiende maand;
 • 5,5 week aan verlof op jaarbasis en vakantietoeslag;
 • Pensioenopbouw;
 • de mogelijkheid om gebruik te maken van het MeerKeuzeSysteem. Denk aan een fietsregeling of een lidmaatschap voor jouw sportschool.

Een meewerkend coach van dit team

 • wil de cliënt achter het gedrag leren kennen;
 • heeft een relevante opleiding op minimaal MBO 4 niveau en HBO werk- en denkniveau;
 • is getraind in het gedachtengoed van Triple C en is enthousiast om dit over te brengen naar anderen;
 • heeft coachende vaardigheden en heeft hier ervaring mee;
 • kan omgaan met weerstand om veranderingen tot stand te brengen;
 • Is een verbindende factor in het team;
 • is stressbestendig;
 • is creatief in het vinden van oplossingen;
 • kan luisteren, met oren, ogen en hart;
 • heeft veerkracht, incasseringsvermogen en is geduldig en standvastig;
 • heeft een flexibele werkinstelling.

Het gewone leven ervaren
Binnen dit team werken we met Triple C zodat de cliënt het gewone leven ervaart. We zijn in ontwikkeling om anders te denken, anders te kijken en anders te doen. Cliënten ervaren het gewone leven, doordat je uitgaat van hun menselijke behoeften, een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aangaat, samen werkt aan een betekenisvolle daginvulling en anders kijkt naar probleemgedrag en de onderliggende oorzaken aanpakt.

Hiervoor is het belangrijk dat je:

 • gevoelig bent voor gedragsuitingen en signalen van de ander;
 • weerbaar bent om vanuit bewuste keuzes aan te sluiten bij de behoefte van de cliënten en straalt hierbij rust uit;
 • je eigen begeleidingsstijl laat aansluiten bij wat de cliënt nodig heeft;
 • vertrouwen hebt in de behandelvisie, jezelf en de ander;
 • altijd de dialoog blijft voeren.

Wat mag je (van ons) verwachten
We vragen veel van je en daarom mag je ook veel van ons verwachten. We zorgen dat je goed toegerust bent voor deze pittige baan en voor begeleiding die je biedt als coach.

Je bent onderdeel van de driehoek (samen met de manager zorg en de gedragskundige), waarmee je wekelijks overleg voert hoe het gaat.

Tijdens elke overdracht, rapportage en overlegvorm coachen de gedragskundige, de leidinggevende en de medewerkers elkaar om zo optimaal in te spelen op de behoeften van de cliënt, met het Triple C behandelhuis als leidraad. We hebben een uitgebreid inwerkprogamma voor je gemaakt waarin veel ruimte is voor leren en ontwikkelen.

Meer informatie
Heb je vragen over deze functie? Bel met Ferry Jansen op 06-12417540 of met Elmar Hesselink op 06-46156119.

Voor indiensttreding zal een TMA worden afgenomen, die input zal geven voor het inwerkprogramma en een ontwikkeltraject. Dit ontwikkeltraject zal je worden aangeboden om, samen met je buddy, in de eerste maanden zo goed mogelijk binnen het team te kunnen laten functioneren.

Daarnaast worden er verschillende soorten e-learning en trainingen aangeboden om je persoonlijk en professioneel te blijven ontwikkelen.

Wij zijn een lerende organisatie met ruimte voor reflectie op het eigen handelen. Wij hechten veel waarde aan de medezeggenschap van onze cliënten, hun ouders, familie en onze medewerkers.

Solliciteren
Solliciteer door jouw gegevens achter te laten in het ‘Direct reageren’ veld hieronder en stuur je cv mee. Het vacaturenummer is 023-76.

Wees er snel bij, want vinden we een geschikte kandidaat dan sluit de vacature eerder. Deze vacature wordt ook intern gepubliceerd.

We vinden het belangrijk om onze cliënten en collega’s een veilige en professionele omgeving te bieden. Daarom is het opvragen van referenties bij eerdere werkgevers en het aanleveren van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) onderdeel van onze procedure.