Kom jij ons versterken?

Een afwisselende en leerzame stage in de gehandicaptenzorg? Lees snel verder wat De Passerel jou te bieden heeft!

Direct reageren
Functie: Stagiaire
Referentienummer: 024-28
Functieniveau: Stagiaire
Functie-eisen: Een zorg gerelateerde mbo-niveau 4 opleiding en/of HBO Social Work of vergelijkbare hbo-opleidingen
Uren: 3-4 dagen per week
Plaats: Apeldoorn
Terug Terug


Voor welke locatie zoeken we stagiaires?
Bij onze locatie Aventurijn aan Kanaal-Noord bieden wij opvang in een nieuwe ontwikkelingsgerichte zorggroep: Toermalijn. Deze groep is er voor kinderen van 5 t/m 12 jaar op schooldagen van 8.30 tot 14.00 uur. De kinderen zijn zowel mobiel als rolstoel gebonden, zijn op school uitgevallen of nog niet op school geweest. Binnen Dagbehandeling de Toermalijn wordt begeleiding, ervaring en expertise geboden aan kinderen waarbij de ontwikkeling niet als vanzelfsprekend verloopt.

Wat maakt onze locatie speciaal?
Wij zijn een dagbehandeling voor kinderen in de leeftijd van 5 en 12 jaar. Bij Toermalijn ligt de focus op de ontwikkeling van een het kind. Er komen kinderen die zijn uitgevallen op school of die op 5-jarige leeftijd nog niet klaar zijn voor onderwijs. Kinderen kunnen voor een langere of kortere periode bij Toermalijn zijn, dit hangt af van de ontwikkeling die zij maken en of onderwijs daarbij passend is. Er zijn verschillende groepen, zoals een gedragsgroep en een zorggroep. De ontwikkeling wordt (daar waar nodig en mogelijk) gestimuleerd door de inzet van therapieën zoals logopedie en fysiotherapie. Tevens kijken en denken deskundigen met het kind en ouder(s)/verzorger(s) mee.

Wat zijn de stagemogelijkheden bij dagbehandeling Toermalijn?
We zijn op zoek naar stagiaires van de opleidingen met een zorg gerelateerde mbo-niveau 4 opleiding en/of HBO Social Work of vergelijkbare hbo-opleidingen voor 3-4 dagen in de week vanaf september 2023 voor een (half) jaar.

Wat bieden wij jou?
Een leerzame, interessante en prettige stageplek in een setting waar je je kan ontwikkelen in het begeleiden van kinderen. Je ontwikkelt jezelf in de daarbij behorende taken als observeren, het maken van een plan, het maken van doelen, rapporteren en het in gesprek gaan met ouders en/of andere disciplines. Je werkt in een team met verschillende disciplines waar je de kinderen van 5-12 jaar ondersteuning biedt op verschillende ontwikkelingsgebieden.
Tevens ontvang je (als je stage aan de gestelde eisen voldoet) een stagevergoeding van €400 bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

Wie is De Passerel?
De Passerel biedt zorgverlening voor mensen met een beperking. Vele locaties, met allemaal een ander verhaal en een andere doelgroep. Begeleiding bieden wij vanuit vertrouwen en veiligheid.

Meer weten over een stageplek binnen dagbehandeling Toermalijn?
Neem contact op met Carlijn Koning. Dit kan via e-mail carlijn.koning@de-passerel.nl of telefoonnummer: 06-82162972.

Zet je telefoonnummer in je mailbericht erbij als je teruggebeld wilt worden.

Al heel enthousiast geworden en direct willen solliciteren?
Stuur je CV en motivatiebrief naar stage@de-passerel.nl