Welkom bij De Buurtwinkel Oene

In de dorpskern van Oene staat onze Buurtwinkel en is onderdeel van Stichting De Passerel. Iedereen is welkom in de Buurtwinkel Oene, waar mensen met een beperking werken.
‘s Morgens vroeg rijden onze koeriersbussen naar de winkel toe om te bevoorraden met vers brood en banket uit De Buurtwinkel in Epe. De winkel in Oene heeft de uitstraling zoals een buurtwinkel die moet hebben. Er heerst een gemoedelijke sfeer, de winkel is overzichtelijk en er staat een stamtafel waar klanten verse koffie kunnen drinken. Naast brood, banket en streekproducten voorziet De Buurtwinkel Oene in een goed assortiment zuivel en kruidenierswaren.

Cliënten die hier werken zijn opgeleid in De Buurtwinkel Epe. Het vak winkelmedewerker, kassamedewerker en broodhoekmedewerker kunnen ze hier zelfstandig uitvoeren. Alle processen worden door de cliënten zelf gedaan. Denk aan bestellen en kassaopmaak. Werken in De Buurtwinkel Oene betekent zelfstandig werken in een gemoedelijke dorpskern waar nog tijd is voor een praatje en kopje koffie.